نماد آخرین خبر

استعفای شوکه کننده پس از باخت جنجالی: من مقصرم!

منبع
ورزش 3
بروزرسانی
استعفای شوکه کننده پس از باخت جنجالی: من مقصرم!

ورزش 3/دراگان استویکوویچ پس از شکست برابر آلبانی تصمیم گرفت از هدایت تیم ملی صربستان کناره‌گیری کند.

دراگان استویکوویچ، سرمربی تیم ملی صربستان، پس از شکست مقابل تیم ملی آلبانی در دیداری پر تنش و جنجالی در چارچوب مسابقات مرحله مقدماتی رقابت‌های جام جهانی ۲۰۲۶ به‌ طور رسمی استعفایش را به مقامات فدراسیون فوتبال این کشور ارائه کرد.
او در این باره به خبرنگاران گفت: «با رییس و دبیرکل فدراسیون صحبت کردم. استعفایم را تقدیم کرده‌ام، مسئولیت کامل را بر عهده می‌گیرم، من تنها مقصر هستم. به آندورا سفر نخواهم کرد! به احتمال زیاد گوران جوروویچ هدایت این تیم را در آن مسابقه بر عهده خواهد گرفت.

مسئولیت این شکست کاملاً با من است، مهم نیست که بازی مقابل آلبانی در کجا برگزار شد. من اینجا هستم تا پیامدها را بپذیرم، هیچ مشکلی ندارم. رفتن یک سرمربی فاجعه نیست، فرد دیگری خواهد آمد. من همیشه هوادار تیم ملی صربستان خواهم بود.»
استویکوویچ در پایان پیام خداحافظی‌اش عذرخواهی کرد و اظهار داشت: «ادامه می‌دهیم. فوتبال از پیروزی‌ها و شکست‌ها ساخته شده است. وقت خواهیم داشت تا بیشتر صحبت کنیم، قصد ندارم از دید همه پنهان شوم. از مردم صربستان عمیقاً پوزش می‌خواهم. این فقط ورزش است.»
تیم ملی صربستان روز سه‌شنبه، ۱۴ اکتبر، ساعت ۲۰:۴۵ به وقت محلی در آندورا به میدان خواهد رفت.
 


ما را در کانال تلگرامی «کانال ورزش» دنبال کنید