نماد آخرین خبر

پست جدید کلوپ در فوتبال آلمان

منبع
ورزش 3
بروزرسانی
پست جدید کلوپ در فوتبال آلمان

ورزش 3/سرمربی سابق لیورپول دانش خود را در پنل تازه‌تأسیس متخصصان لیگ فوتبال آلمان (DFL) به کار خواهد گرفت.

یورگن کلوپ، که از ابتدای سال جاری میلادی مدیر جهانی فوتبال گروه ردبول بوده، اکنون مسئولیت جدیدی را پذیرفته است. لیگ فوتبال آلمان (DFL) روز پنجشنبه اعلام کرد که سرمربی سابق لیورپول به عضویت گروه تازه‌تأسیس متخصصان درآمده است.
بر اساس بیانیه، این نهاد روی موضوعاتی مانند آموزش و یکپارچه‌سازی استعدادها و همچنین توسعه استانداردها و ساختارهای کاربردی در باشگاه‌ها تمرکز خواهد داشت. نتایج اولیه در کمیته‌های لیگ در بهار ۲۰۲۶ بررسی خواهد شد و سپس با ۳۶ باشگاه از دسته‌های اول و دوم به بحث گذاشته می‌شود.
هدف این ابتکار، گردآوری شایستگی‌های باشگاه‌ها، لیگ و متخصصان خارجی در یک نهاد واحد است. در فاز اول، نقاط تمرکز آینده برای توسعه فوتبال تعریف خواهد شد.
علاوه بر کلوپ، سامی خدیرا، قهرمان جام جهانی، و همچنین آندریاس بورنمن (سن پائولی)، یوتی چاتزیالکسیو (نورنبرگ)، مارکوس کروشه (اینتراخت فرانکفورت) و یوخن زاور (بایرن مونیخ) نیز در این کمیته حضور دارند. مارک لنز، مدیر اجرایی DFL، و آندریاس رتیگ، مدیر اجرایی اتحادیه، نیز در این فعالیت‌ها مشارکت خواهند داشت.
 


ما را در کانال تلگرامی «کانال ورزش» دنبال کنید

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره