نماد آخرین خبر

توتی: اگر می‌شد بالوتلی را به سکوها شوت می‌کردم!

منبع
ورزش 3
بروزرسانی
توتی: اگر می‌شد بالوتلی را به سکوها شوت می‌کردم!

ورزش 3/فرانچسکو توتی، اسطوره فوتبال ایتالیا و باشگاه رم درباره دو صحنه از جنجالی‌ترین صحنه‌های دوران فوتبالش توضیح داد.
فرانچسکو توتی از دو صحنه تا امروز مخفی مانده و بحث‌برانگیز در دوران فوتبالش پرده برداشت: اول، ماجرای پرتاب آب دهان به کریستیان پولسن در یورو ۲۰۰۴؛ دوم، ضربه‌ای که به ماریو بالوتلی زد در فینال کوپا ایتالیا ۲۰۱۰.

توتی درباره پرتاب آب دهان به کریستین پولسن در جریان رقابتهای یورو 2004 گفت :" حتی امروز هم نمی‌توانم باور کنم که به پولسن آب دهان پرتاب کردم. باعث شرمم است. آن کار زشتی بود که به‌عنوان بازیکن هرگز نباید انجامش می‌دادم".

او در ادامه گفت آن حرکت حاصل خشم لحظه‌ای بوده است: "به من نازیبا و تحقیرآمیز حمله کردند اما من نباید به آن واکنش می‌دادم. آن روز در مستطیل سبز شخصیت خودم را فراموش کردم".

 
توتی درباره ضربه جنجالی‌ای که بالوتلی زده بود گفت:" آن ضربه‌ای که به بالوتلی زدم؟ واقعاً مدت‌ها در ذهنم بود و درگیرم کرده بود. او جوان بود و پتانسیل داشت اما غرورش زیاد شده بود؛ مغرور و متکبر. در آن روز خاص، هدف من این نبود که تحقیرش کنم؛ فقط اگر شرایط پیش می‌آمد می‌خواستم او را به سکوها بفرستم".

توتی اما در همان مصاحبه اضافه کرد که پس از آن لحظه به بالوتلی نزدیک شد و بابت کارش عذرخواهی کرد: " با هم خندیدیم، ما از آن عبور کردیم".


ما را در کانال تلگرامی «کانال ورزش» دنبال کنید

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره