نماد آخرین خبر

حمله شدید ویارئال به لالیگا با تندترین الفاظ ممکن!

منبع
ورزش 3
بروزرسانی
حمله شدید ویارئال به لالیگا با تندترین الفاظ ممکن!

ورزش 3/ویارئال در بیانیه‌ای تند به لالیگا حمله و لیگ اسپانیا را به بی‌کفایتی در سازماندهی و بی‌احترامی به باشگاه متهم کرد.

بعد از اعلام لغو دیدار برنامه‌ریزی‌شده ویارئال و بارسلونا در میامی، باشگاه ویارئال با انتشار بیانیه‌ای رسمی به شدت از نحوه عملکرد لالیگا انتقاد کرد و این تصمیم را "نمونه‌ای از مدیریت ضعیف و بی‌احترامی آشکار" توصیف کرد.
این بازی قرار بود ۲۰ دسامبر در چارچوب هفته هفدهم لالیگا در ایالات متحده برگزار شود، اما شرکت برگزارکننده از اجرای پروژه انصراف داد. با این حال، ویارئال می‌گوید نه‌تنها از قبل درباره وضعیت برگزاری و جزئیات مهم بازی پاسخی دریافت نکرده، بلکه دیشب هم تنها چند دقیقه پیش از آغاز دیدار لیگ قهرمانان برابر منچسترسیتی، از طریق تماس تلفنی از لغو مسابقه باخبر شده است.
باشگاه در بیانیه‌اش نوشت: "ویارئال از نحوه مدیریت لالیگا در سازماندهی این بازی کاملاً ناراضی است. در حالی که این پروژه از سوی خود لالیگا برای گسترش جهانی رقابتها پیشنهاد شده بود، ما با حسن نیت پذیرفتیم اما دو شرط مشخص داشتیم: اول، تمام درآمد این بازی باید صرف هزینه سفر یا بازپرداخت بخشی از مبلغ اشتراک سالانه بلیت‌های هواداران ویارئال می‌شد، چون آن‌ها بازی خانگی خود را از دست می‌دادند؛ و دوم، هیچ‌یک از دو تیم نباید از محل این دیدار سود مالی مستقیم می‌بردند."
ویارئال تأکید کرد که بارها از لالیگا درخواست اطلاعات درباره زمان، مجوزها و برنامه سفر هواداران کرده اما پاسخی دریافت نکرده است. قرار بود روز پنجشنبه نشستی سرنوشت‌ساز برگزار شود و در صورت تداوم بی‌برنامگی، باشگاه از پروژه خارج شود.

به گفته ویارئال، تصمیم ناگهانی و اطلاع‌رسانی یک‌طرفه لالیگا در میانه بازی مهم این تیم در لیگ قهرمانان "نشانه‌ای از بی‌احترامی کامل" بود. باشگاه زردپوش در پایان افزود: "ما همچنان معتقدیم بازی خارج از اسپانیا می‌توانست گامی مثبت برای توسعه فوتبال اسپانیا باشد، اما لالیگا در انجام مسئولیت خود شکست خورد."
 


ما را در کانال تلگرامی «کانال ورزش» دنبال کنید

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره