نماد آخرین خبر

بلاتکلیفی «کراس‌فیت» در فدراسیون وزنه‌برداری

منبع
فارس
بروزرسانی
بلاتکلیفی «کراس‌فیت» در فدراسیون وزنه‌برداری

فارس/انجمن کراس فیت مدتی است در فدراسیون وزنه برداری بلاتکلیف است، طوری که نه رئیس دارد و نه سرپرست.
مدتی است زمزمه‌های جدایی کراس‌فیت از فدراسیون وزنه‌برداری به گوش می‌رسد، اما وزارت ورزش هنوز تصمیم نهایی را در این خصوص نگرفته و به نظر می‌رسد مسئولان وزارتخانه در این زمینه مردد هستند. در حالی که فریبا محمدیان، معاون وزیر ورزش، در مجمع فدراسیون وزنه‌برداری اعلام کرده بود کراس‌فیت در این فدراسیون باقی خواهد ماند، اما در عمل این انجمن شرایط مطلوبی ندارد و با مشکلات مدیریتی جدی مواجه است.پس از برکناری سهراب آزاد از ریاست انجمن کراس‌فیت توسط سجاد انوشیروانی رئیس فدراسیون وزنه‌برداری، نواب نصیرشلال سرمربی سابق تیم ملی به عنوان سرپرست این انجمن منصوب شد، اما او نیز پس از مدت کوتاهی استعفا داد تا از ۲۴ شهریور تاکنون کراس‌فیت بدون رئیس و سرپرست باقی بماند.

این در حالی است که کراس‌فیت در سال‌های اخیر به عنوان یکی از منابع درآمدی قابل توجه فدراسیون وزنه‌برداری شناخته می‌شد و مسابقات متعدد و پرمخاطبی را در طول سال برگزار می‌کرد.با وجود این، مشخص نیست چرا سجاد انوشیروانی برنامه جدی برای آینده این انجمن ندارد و ورزشکاران این رشته در چه شرایطی قرار دارند. آنچه مسلم است اینکه رابطه میان وزارت ورزش و فدراسیون وزنه‌برداری چندان مطلوب به نظر نمی‌رسد، چنان‌ که در مراسم تقدیر از قهرمانان وزنه‌برداری نیز نه وزیر و نه معاون ورزش قهرمانی هیچ کدام در آن حضور نداشتند.
با توجه به شرایط موجود، بعید نیست در ماه‌های آینده شاهد جدایی رسمی کراس‌فیت از فدراسیون وزنه‌برداری باشیم؛ چنانچه نایب رئیس فدراسیون ورزش‌های همگانی شهرام علم،‌ گفته است: در مورد رشته کراسفیت کارشناسان به این نتیجه رسیده‌اند که این رشته باید به فدراسیون ورزش‌های همگانی واگذار شود. احتمالاً در نخستین جلسه آینده وزیر، این موضوع تصویب و نهایی خواهد شد.


ما را در کانال تلگرامی «کانال ورزش» دنبال کنید

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره