هشدار خلیفهاصل: خطر نابودی این تیم وجود دارد!

ورزش 3/سرمربی استقلال خوزستان، امیر خلیفه اصل، پس از دیدار با پرسپولیس درباره شرایط سخت مالی تیم و عدم برگزاری تمرینات منظم، که منجر به عملکرد ضعیف بازیکنانش شد توضیح داد. خلیفهاصل با اشاره به میانگین سنی پایین بازیکنانش از تلاش آنها تشکر کرد و تأکید داشت اگر مشکلات مالی برطرف نشود، استقلال خوزستان ممکن است به سرنوشت تلخ استقلال اهواز دچار شود.
سرمربی استقلال خوزستان درباره بازی امروز تیمش مقابل پرسپولیس گفت: در ابتدا بابت عدم حضورم در کنفرانس خبری قبل از بازی از شما عذرخواهی میکنم. پروازمان تاخیر داشت. به تیم خوب پرسپولیس بابت کسب ۳ امتیاز تبریک عرض میکنم. متاسفانه ما نتوانستیم بازیای که در هفتههای گذشته داشتیم را انجام بدهیم و تنها دلیلش این بود که بعد از بازی هفته نهم تا به امروز هیچ تمرین گروهی نداشتیم. من فقط خدا را شاکرم که بازیکنان سالم از زمین بیرون آمدند و خدایی ناکرده بازیکنانم مصدوم نشدند و من عذاب وجدان پیدا نکردم. من از همه بازیکنان کمال تشکر را دارم. با تمام وجودشان بازی کردند و هرچه قدر توانشان بود را گذاشتند. من ممنون هستم. روی صحبتم با مسئولین استانی است که انشالله کمک کنند به استقلال خوزستان. امیدوارم استقلال خوزستان مسیر استقلال اهواز را طی نکند.
او درباره کمبود بودجه تیم که منجر به اعتصاب بازیکنان شد و عواقب آن توضیح داد: ما کمترین بودجه را بین لیگ داریم و در بین ۱۶ تیم، ما با بودجه ۱۵۰میلیاردی تیم ۱۶ام هستیم. سه تا از بازیکنان ما قراردادشان ۱۲ میلیارد تومان و دو تا از آنها ۱۰میلیارد تومان است و بقیه از این پایینتر هستند و تا ۲۰۰ ۳۰۰ میلیون تومان هم داریم. جوانترین تیم لیگ هستیم با میانگین سنی ۲۳/۷ و بچه ها تا هفته نهم یک دل بودند اما کار به جایی رسید که هفته گذشته تصمیم گرفتند تمرین نکنند. این تصمیم را دو سه هفته قبل گرفته بودند و من ازشان خواهش کردم و آمدند با فولاد و ملوان بازی کردند.
خلیفه اصل اضافه کرد: روی صحبتم با مسئولان استانی است این تیم بسیار بسیار خوب، یکدل و جوان است و فوتبال هم برای جوانان است اما اگر مشکلات حل نشود استقلال خوزستان مسیر استقلال اهواز را میرود که الان وجود خارجی ندارد.


















