نماد آخرین خبر

چگینی: تمرکز اصلی شمس‌آذر روی مسائل داوری نیست

منبع
آنا
بروزرسانی
چگینی: تمرکز اصلی شمس‌آذر روی مسائل داوری نیست

آنا/سرپرست تیم شمس آذر گفت: تمرکز اصلی شمس آذر روی بالا رفتن کیفیت بازی تیم است و روی مسائل داوری نیست.
مصیب چگینی در خصوص اینکه شمس آذر در این فصل نسبت به عملکرد داوران تا چه اندازه رضایت دارد، اظهار داشت: واقعاً از کمیته داوران انتظار داریم تا دقت بیشتری کند. در بازی با استقلال خوزستان و چند بازی دیگر از جمله آخرین دیدار با ملوان، ناخواسته اشتباهات داوری به ضرر ما شد. تیم ما آسیب دیده و امیدواریم در بازی‌های آینده شاهد قضاوت بهتری باشیم.
وی در مورد اینکه وحید رضایی قبل از بازی با ملوان به بازیکنان تیمش گفته جایگاه ما پایین جدول نیست و حق‌مان را خوردند، ثابت کنید جایگاه بالاتری حق شمس آذر است، تصریح کرد: رضایی درست گفته، چون در بازی با استقلال خوزستان، استقلال تهران، آلومینیوم اراک و بازی اخیر با ملوان، امتیاز‌های خوبی را اشتباهات سهوی داوران از ما گرفته است. اگر آن امتیاز‌ها را می‌گرفتیم خیلی اتفاقات دیگری می‌افتاد و در رده‌های بالاتری قرار داشتیم. البته تمرکز اصلی شمس آذر روی بالا رفتن کیفیت بازی تیم است و روی مسائل داوری نیست. سعی می‌کنیم تا بازی به بازی بهتر شویم و بچه‌ها بتوانند از موقعیت‌هایی که دارند بهتر استفاده کنند.
سرپرست تیم شمس آذر درباره میزبانی از نیروی زمینی در مرحله یک شانزدهم نهایی جام حذفی عنوان کرد: این یک واقعیت است که تیم‌های لیگ‌های پایین‌تر از انگیزه خاصی برای شکست تیم‌های لیگ برتری برخوردار هستند. به همه حریفان احترام می‌گذاریم و می‌دانیم بازی سخت‌تری را در جام حذفی نسبت به لیگ برتر داریم. به این موضوع واقف هستیم و ان‌شاءالله نتیجه دلخواه را کسب کنیم. بدون شک دیدار سختی در انتظار ماست.
چگینی در واکنش به اینکه محمدجواد آزاده بعد از اخراج در بازی ملوان سمت ناظر بازی می‌رفت که او مانع شد و بازیکن تیمش را با عصبانیت به رختکن هدایت کرد، یادآور شد: قضاوت داور، آن قدر تیم ما را به هم ریخته بود. تصمیم‌هایی گرفته می‌شد و بعضاً کارت‌هایی داده می‌شد که ما متعجب شده بودیم. همین موضوع باعث شد تا بازیکن تیم ما عصبی شود و در عرض یک دقیقه دو کارت زرد بگیرد و از زمین اخراج شود. در هر حال رفتن به سمت عبدی ناظر بازی بود تا گلایه خود را مطرح کند، من هم او را کشیدم و به سمت رختکن بردم، چون کارتی که داده شده، برنمی‌گردد.


ما را در کانال تلگرامی «کانال ورزش» دنبال کنید

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره