نماد آخرین خبر

بازی دوستانه ایران و اسپانیا قطعی نشده

منبع
ورزش 3
بروزرسانی
بازی دوستانه ایران و اسپانیا قطعی نشده

ورزش 3/رئیس فدراسیون فوتبال تاکید کرد که حمایت‌ها از تیم ملی بزرگسالان ادامه دارد.

مهدی تاج در حاشیه مراسم استقبال از تیم ملی فوتسال بعد از قهرمانی در مسابقات همبستگی کشورهای اسلامی گفت: «ارزیابی خیلی مثبتی از این تیم دارم. این جوانگرایی که انجام شده قابل تحسین است. همین مراکش که بردیمش یکبار ما را از ورود به جمع چهار تیم برتر جهان حذف کرده بود و این برد ما چاشنی انتقام هم داشت. شرایط تیم ملی فوتسال خوب است و جای استقبال دارد از تیمی که همه چیز تمام بودند؛ از احترام به پرچم و کشور و میهن گرفته تا رسیدن به سکوی قهرمانی.»
او در این باره ادامه داد: «اتفاقاتی که در بازی رده نوجوانان بین تیم‌های ایران و افغانستان افتاد، در مصاف بزرگسالان جبران شد. عکس دسته جمعی گرفته شد و روابط مسالمت خوبی بین همسایه‌ها در حال فراهم شدن است.»
تاج در پاسخ به این موضوع که حمایت فدراسیون باعث موفقیت فوتسال شده و آیا این موضوع برای فوتبال هم در حال انجام است، گفت:
«در روزهای اخیر ما سه تیم امید، تیم فوتسال زنان و تیم ملی بزرگسالان را به مسابقات مختلف اعزام کردیم و این یعنی بیش از نیمی از اعزام های ورزش کشور برای فدراسیون فوتبال است. این یعنی هزینه‌ها سنگین است. ما برای فوتسال سعی کردیم همه کاری انجام دهیم و برای فوتبال بزرگسالان و فوتسال بانوان هم در حال انجام هستیم.»
رئیس فدراسیون فوتبال درباره بازی دوستانه با اسپانیا تاکید کرد: «نه، هنوز چیزی قطعی نشده و هر وقت قطعی شد اعلام خواهیم کرد. فیفادی از فردا شروع می‌شود و ما هم دو بازی در آن انجام خواهیم داد.»
او در خصوص تاخیر پرواز ملی‌پوشان فوتبال برای حضور در العین توضیح داد: «دوبی راحت‌تر ویزا می‌دهد ولی العین کمی سخت این کار را می‌کند. چند ساعت معطلی داشت و پرواز کردند. خوب شد که ما همان روز پرواز کردیم وگرنه پرواز چارتر را هم از دست می‌دادیم.»
 


ما را در کانال تلگرامی «کانال ورزش» دنبال کنید

دانلود اپلیکیشن آخرین خبر