نماد آخرین خبر

کامبک زوری آدان به ترکیب استقلال

منبع
فارس
بروزرسانی
کامبک زوری آدان به ترکیب استقلال

فارس/ریکاردو ساپینتو برای خارج کردن استقلال از زیر فشار قانون، چاره‌ای جز میدان دادن به گلر اسپانیایی‌اش ندارد.
اگر بخواهیم رزومه بازیکنان خارجی استقلال را مدنظر قرار دهیم، بدون شک آنتونیو آدان یکی از بزرگترین چهره‌هایی است که نامش وارد کتاب تاریخ این باشگاه شده است.با این حال عملکرد آدان در مستطیل سبز همخوانی چندانی با زرق و برق رزومه‌اش نداشته و در پیراهن استقلال هیچ نشانی از آن گلر سابق رئال که روزگاری به جای کاسیاس درون دروازه قرار می‌گرفته، مشاهده نمی‌شود.آدان تاکنون در ۸ بازی برای استقلال به میدان رفته و بدون ثبت حتی یک کلین‌شیت آمار ۱۵ گل خورده را به ثبت رسانده است. با در نظر گرفتن این عملکرد ضعیف این گلر اسپانیایی و درخشان فرعباسی، طبیعتا آدان همچنان گزینه دوم ساپینتو برای حراست از دروازه آبی‌هاست اما نیمکت‌نشینی او نیز بهای سنگینی برای استقلال خواهد داشت‌.

طبق قانون هر بازیکن خارجی شاغل در فوتبال ایران باید حداقل در ۶۰ درصد مسابقات رسمی تیمش به میدان برود و در غیر این صورت یک سهمیه خارجی آن تیم از بین خواهد رفت.از طرفی شایعات جدایی آدان در نقل و انتقالات زمستانی این پرسش مهم را مطرح می‌کند که استقلال چند مسابقه تا حفظ سهمیه خارجی خود فاصله دارد؟اگر تعداد مسابقات استقلال را تا پایان نیم فصل نخست ۲۳ بازی در نظر بگیریم، برای جلوگیری از تکرار ماجرای زیلیکیچ، آدان باید در ۱۴ بازی به میدان برود تا سهمیه خارجی تیم نسوزد. این یعنی با فرض قرار گرفتن نام آدان در لیست خروج ساپینتو در زمستان، این بازیکن باید حداقل در ۶ بازی آینده استقلال درون دروازه قرار بگیرد تا خطر کسر سهمیه باشگاه را تهدید نکند.
شنیده حاکی از آن است که ریکاردو ساپینتو تصمیم دارد تا در دیدار مقابل پادیاب خلخال از گلر اسپانیایی خود درون دروازه استفاده کند. تصمیمی که به نظر می‌رسد برای کادرفنی استقلال حکم با یک تیر دو نشان زدن را دارد و هم روی مصدومیت تازه بهبود‌یافته فرعباسی ریسک نشده و استقلال گامی برای فرار از خطر کسر سهمیه بازیکن خارجی برداشته است.


ما را در کانال تلگرامی «کانال ورزش» دنبال کنید

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره