سپاهان هم خواهان لغو بازی حذفی شده بود!

ورزش 3/باشگاه سپاهان هم چند روز پیش خواهان تعویق دیدار خود در جام حذفی مقابل مس کرمان شده بود.
در حالی که تعویق بازی تراکتور و پرسپولیس در مرحله یک شانزدهم نهایی جام حذفی حاشیه هایی را ایجاد کرده، حالا از اصفهان خبر میرسد که باشگاه سپاهان هم درخواستی مشابه تراکتور را به سازمان لیگ داده بود، اما مورد موافقت قرار نگرفته است.
بر اساس برنامه اعلام شده در مرحله یک شانزدهم نهایی جام حذفی، سپاهان باید روز 30 آبان در کرمان مقابل مس صف آرایی کند و این در حالی است که طلایی پوشان روز 4 آذر در لیگ قهرمانان آسیا میزبان الحسین اردن خواهند بود.
از این رو باشگاه سپاهان درخواست تعویق مسابقه با مس کرمان در جام حذفی را به سازمان لیگ ارائه کرده بود، اما این درخواست مورد پذیرش قرار نگرفت و دلیل آن هم برگزاری دیدار آسیایی سپاهان یکروز بعد از بازی تراکتور در لیگ نخبگان بوده است.
بر اساس سپاهانیها در 30 آبان از ساعت 14:30 طبق برنامه قبلی در کرمان مقابل مس قرار میگیرند و تغییری در این برنامه به وجود نیامده است.

















