حکم زندان برای ستاره ملیپوش نروژ

ورزش 3/آندریاس شیلدرُوپ، مهاجم نروژی بنفیکا، در دانمارک به ۱۴ روز حبس تعلیقی و یک سال قرار گرفتن تحت نظارت قضایی محکوم شد. او به منتشر کردن یک ویدیوی مستهجن متهم بود که دادستانی به دلیل حضور افراد کمتر از سن قانونی در این ویدیو خواهان صدور حکم زندان برای این فوتبالیست نروژی شده بود. این بازیکن ۲۱ ساله مسئولیت خود را پذیرفت و ماجرا را «شوخیای بسیار احمقانه» توصیف کرد. شیلدروپ میگوید از انجام آن کار «عمیقاً پشیمان» است.
در دادگاه کپنهاگ، این فوتبالیست نروژی اعتراف کرد که یک ویدئوی ۲۷ ثانیهای را از طریق اسنپچت برای چهار دوست خود ارسال کرده؛ ویدئویی که طبق گزارش روزنامه Verdens Gangنروژ دارای محتوای مستهجن بوده و حضور چند نوجوان در آن غیر قابل قبول بوده است. دادگاه در نهایت حکمی سبکتر از درخواست دادستانها صادر کرد؛ آنها ۲۰ روز زندان قطعی مطالبه کرده بودند و نه تعلیقی.
شیلدرُوپ در جریان رسیدگی قضایی، بار دیگر تأسف خود را ابراز کرد و گفت که بلافاصله پس از اینکه یکی از آشنایانش او را از جدیت و پیامدهای این اقدام آگاه کرده، ویدئو را حذف کرده است. با وجود این پرونده، این مهاجم همچنان در فهرست تیم ملی نروژ قرار داشت و روز یکشنبه در سنسیرو روی نیمکت بود؛ شبی که نروژ با پیروزی ۴–۱ برابر ایتالیا، حضور خود در جام جهانی ۲۰۲۶ را قطعی کرد.
















