نماد آخرین خبر

اسکوچیچ: انتظار دارم نتیجه مناسبی بگیریم

منبع
ورزش 3
بروزرسانی
اسکوچیچ: انتظار دارم نتیجه مناسبی بگیریم

ورزش 3/دراگان اسکوچیچ در نشست خبری قبل از بازی با نسف قارشی ازبکستان اظهار داشت: اطلاعات دقیقی از حریف داریم. آنها هرچند نتایج مطلوبی نگرفته‌اند، اما این موضوع چیزی از احترام ما به آن‌ها کم نمی‌کند. بازی سختی پیش رو داریم و برای آن آماده هستیم.

وی ادامه داد: ایگور پوستونسکی را در اختیار نداریم، اما سایر بازیکنان آماده‌اند. انتظار داریم بازی خوبی ارائه کنیم و نتیجه مناسبی بگیریم. دیدار مقابل نسف اهمیت زیادی دارد. انتظاراتم از تیم بالاست و با احترام کامل به حریف وارد زمین می‌شویم.

سرمربی تراکتور درباره اینکه نسف در هفته‌های اخیر نتایج خوبی کسب نکرده و بازی فردا یکی از آخرین امیدهای آن‌هاست، گفت: همان‌طور که اشاره کردم، نتایج آن‌ها خوب نبوده، اما ما به نتیجه نگاه نمی‌کنیم؛ سبک بازی آنها برای ما مهم است. نسف با اشتباهات ساده مقابل الوحده شکست خورد. ما باید خودمان را با شرایط مختلف بازی فردا تطبیق دهیم. این تیم روی توپ‌های بلند، ارسال‌های متعدد، استفاده از فضای پشت دفاع و تنوع تاکتیکی تکیه دارد و باید برای مواجهه با آن‌ها آماده باشیم. می‌دانیم تیم خوبی هستند و سازماندهی مناسبی دارند و تنها کمی بدشانس بوده‌اند.

اسکوچیچ در پاسخ به این سؤال که نقاط قوت نسف را چگونه دیده و آیا بازیکنی او را تحت‌تأثیر قرار داده است، عنوان کرد: مقابل تیم خوبی بازی می‌کنیم، اما پیش از مسابقه درباره حریف و بازیکنانش اظهارنظر فردی نمی‌کنم. آن‌ها بازیکنان شاخص و بااستعداد زیادی دارند، اما وارد جزئیات نمی‌شوم.

وی در پایان گفت: از این فرصت استفاده می‌کنم و برای سرکو کاتانچ، دوست خودم و سرمربی سابق تیم ملی ازبکستان، آرزوی سلامتی دارم.
 


ما را در کانال تلگرامی «کانال ورزش» دنبال کنید

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره