نماد آخرین خبر

حذف نساجی و بسیج همگانی برای صعود!

منبع
ورزش 3
بروزرسانی
حذف نساجی و بسیج همگانی برای صعود!

ورزش 3/نساجی این روزها با اختلافی ۱۱ امتیازی و بدون شکست، صدرنشین مقتدر لیگ آزادگان است؛ تیمی که فصل گذشته پس از چند سال دست و پا زدن در لیگ برتر، تن به سقوط داد، سقوطی که به باور بخش زیادی از هواداران، از همان قهرمانی در جام حذفی آغاز شد. حضور در آسیا، رویارویی با الهلال و جشن قهرمانی، لحظاتی تاریخی بودند اما فشار بازی‌ها و سفرها و کمبود ظرفیت لازم در تیم، ضربه‌هایی بودند که نهایتاً نساجی را به لیگ پایین‌تر فرستاد.

پس از سقوط، رضا حدادیان مالک باشگاه با تغییرات گسترده مدیریتی، تیم را به مازندران بازگرداند و بر استفاده از بازیکنان بومی تأکید کرد. این تصمیم‌ها خیلی زود جواب داد؛ نساجی دوباره با هوادارانش آشتی کرد و شاگردان فراز کمالوند هم فوتبالی چشم‌نواز در کنار نتایجی خوب به هواداران این تیم دادند.

با این حال، دیدار برابر سایپا در جام حذفی، دو مصدوم مهم روی دست نساجی گذاشت. امیررضا شیخی‌راد و احمدرضا محمدنژاد که احتمال زیاد ادامه فصل را از دست داده‌اند؛ اتفاقی که شاید بیشتر از باخت عامل نارضایتی هواداران از این بازی بود. با حذف از جام حذفی، حالا نساجی بدون هیچ حواس‌پرتی و با خیالی راحت، تمام تمرکز خود را روی هدف اصلی یعنی بازگشت به لیگ برتر گذاشته است.


شاگردان کمالوند در بازی مهم بعدی باید مقابل مس شهر بابک، تیم دوم جدول و رقیب مستقیم صعود، قرار بگیرند؛ دیداری شش امتیازی که می‌تواند مسیر صدرنشین مقتدر لیگ آزادگان را روشن‌تر از همیشه کند.


ما را در کانال تلگرامی «کانال ورزش» دنبال کنید

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره