نماد آخرین خبر

عثمان دمبله: روز مراسم مطمئن بودم برنده توپ طلا می‌شوم!

منبع
ورزش 3
بروزرسانی
عثمان دمبله: روز مراسم مطمئن بودم برنده توپ طلا می‌شوم!

ورزش 3/عثمان دمبله در مصاحبه با "GQ" اعتراف کرد که اطمینان داشته است این جایزه معتبر را که ۲۲ سپتامبر گذشته در پاریس کسب کرد، از آن خود خواهد کرد.
 عثمان دمبله، که در ۲۲ سپتامبر گذشته (31شهریور) بهترین بازیکن جهان لقب گرفت، در مصاحبه با مجله "GQ" فاش کرد که پیش از دریافت توپ طلا که توسط مجله فرانس فوتبال اهدا می‌شود، هیچ فشاری را احساس نمی‌کرده است. بازیکن پاری سن ژرمن اعتراف کرد که می‌دانسته این جایزه معتبر را خواهد برد، بنابراین دلیلی برای عصبی شدن وجود نداشته است.
دمبله گفت: «استرس نداشتم، چون می‌دانستم که قرار است برنده شوم.» دمبله همچنین اذعان کرد که پس از قهرمانی در سوپرجام اروپا مقابل تاتنهام در ۱۳ آگوست، شروع به باور کردن توپ طلا کرده است. در آن دیدار، پاری سن ژرمن پس از پیروزی مقابل تیم انگلیسی در ضربات پنالتی، اولین عنوان فصل خود را کسب کرد.
بازیکن سابق بارسلونا تعریف کرد که شب ۲۲ سپتامبر، روزی که توپ طلا را برد، را چگونه گذرانده است: «در ابتدا، در ماشین با هم‌تیمی‌هایم ژوائو نِوِس و دزیره دوئه بودم و صادقانه بگویم، بسیار آرام بودم. ما داشتیم بازی پاری سن ژرمن و مارسی را که همزمان برگزار می‌شد، تماشا می‌کردیم، بنابراین کاملاً متمرکز بودیم. حتی روی فرش قرمز هم آرامش خود را حفظ کردم و فقط زمانی که مراسم شروع شد، کمی فشار را احساس کردم. کمی استرس داشتم.» او این‌گونه ماجرا را خلاصه کرد.
در نهایت، در پاسخ به سؤالی درباره سخنرانی و واکنش او بلافاصله پس از انتخاب شدن به عنوان بهترین بازیکن جهان، دمبله فاش کرد که همه چیز بسیار طبیعی بوده است: «همان‌طور که دیدید، حرف‌ها بی اختیار از دهانم خارج شد. من چیز خاصی را از قبل آماده نکرده بودم. این کار را به شکلی طبیعی انجام دادم و اگر همه را تحت تأثیر قرار داد، چه بهتر. خیلی‌ها در مورد آن با من صحبت کردند. حتی افرادی که فکر نمی‌کردم در آن لحظه جلوی تلویزیون باشند.»


ما را در کانال تلگرامی «کانال ورزش» دنبال کنید

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره