نماد آخرین خبر

بنرهای توهین‌آمیز دورتموند علیه فوتبال اسپانیا

منبع
ورزش 3
بروزرسانی
بنرهای توهین‌آمیز دورتموند علیه فوتبال اسپانیا

ورزش 3/هواداران بوروسیا دورتموند از دیدار با ویارئال استفاده کردند تا بنری را در جایگاه معروف خود، «دیوار زرد»، به نمایش بگذارند و از قصد برگزاری بازی‌های لیگ‌های ملی در خارج از کشور انتقاد کنند.

انتخاب حریف اتفاقی نبود. ویارئال تیمی بود لالیگا قصد داشت بازی آن مقابل بارسلونا را در میامی برگزار کند. البته این طرح لغو شد.

پیام هواداران آلمانی در دو بخش نمایش داده شد. ابتدا، به زبان انگلیسی، نوشته شده بود: «خانه جایی است که قلب تو آنجاست. علیه تمامی بازی‌ها در خارج از کشور.»
با این حال، بخش توهین‌آمیزتر به دنبال آن آمد و به زبان اسپانیایی، لیگ اسپانیا و فدراسیون فوتبال اسپانیا را هدف قرار داد: «لعنت به لالیگا، لعنت به فدراسیون فوتبال اسپانیا».


 
لالیگا و سری آ قصد تسلیم شدن ندارند

تا به این لحظه، بوندسلیگا علاقه‌ای به برگزاری بازی‌های لیگ خود در خارج از آلمان نشان نداده است. لالیگا و سری آ دو لیگ بزرگ اروپایی هستند که این طرح را پیش برده‌اند. در مورد اسپانیا، این طرح باید حداقل یک فصل دیگر منتظر بماند، اما خاویر تباس، رئیس لالیگا، تضمین کرده است که از این ایده دست نخواهد کشید و اخیراً با اتحادیه فوتبالیست‌های اسپانیا (AFE) برای رسیدن به توافق دیدار کرده است.

به نوبه خود، لیگ ایتالیا فعلاً قصد دارد بازی کومو و میلان را در همین فصل جاری در استرالیا برگزار کند.


ما را در کانال تلگرامی «کانال ورزش» دنبال کنید

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره