نماد آخرین خبر

تیم‌ملی در گران‌ترین ورزشگاه جهان به میدان می‌رود؛ استادیومی با «صدای جهنم»

منبع
ايسنا
بروزرسانی
تیم‌ملی در گران‌ترین ورزشگاه جهان به میدان می‌رود؛ استادیومی با «صدای جهنم»

ایسنا/تیم ملی ایران در جام جهانی ۲۰۲۶ مهمان سه ورزشگاه منحصربه‌فرد در ساحل غربی آمریکا و کانادا خواهد بود: از ورزشگاه «سو فی» لس‌آنجلس به عنوان گران‌ترین استادیوم جهان با صفحه نمایش غول‌پیکر ۳۶۰ درجه، تا «لومن فیلد» سیاتل با لقب «صدای جهنم» به خاطر سروصدای بی‌نظیر هوادارانش و ورزشگاه «بی‌سی پلیس» ونکوور با سقف جمع‌شونده که یک «شگفتی فناوری» خوانده می‌شود.

تیم ملی فوتبال ایران برای سه بازی دور گروهی جام جهانی ۲۰۲۶ به کناره‌های باختری آمریکا و کانادا سفر خواهد کرد. آنجا ایرانی‌ها در سه ورزشگاه چشمگیر، از جمله گران‌ترین ورزشگاه جهان و مکانی با «صدای جهنم» به رقابت خواهند پرداخت.

ورزشگاه SoFi در لس‌آنجلس: گران‌ترین ورزشگاه جهان


ورزشگاه چشمگیر SoFi گران‌ترین ورزشگاه جهان است که نزدیک به پنج میلیارد یورو برای ساختش هزینه شده. این ورزشگاه جدید با بیش از هفتاد هزار صندلی دارای مجموعه‌ای از ویژگی‌های چشمگیر است؛ از جمله یک سقف شفاف و موج‌دار و صفحه نمایش ۳۶۰ درجه هفتاد هزار متری در داخل که یکی از بزرگ‌ترین صفحه نمایش‌های LED در جهان است.

در داخل این ورزشگاه سوئیت‌های مجلل زیادی برای پذیرایی از افراد مهم وجود دارند.

این ورزشگاه بخشی از پارک هالیوود است و مجموعه‌ای از فروشگاه‌ها، هتل‌ها، رستوران‌ها و امکانات تفریحی در آن گنجانده شده. همچنین این ورزشگاه میزبان سوپربول در سال ۲۰۲۲ بود و همچنین قرار است مراسم اختتامیه بازی‌های المپیک سال ۲۰۲۸ نیز آنجا برگزار شود.

گنجایش: ۷۰۲۴۰ صندلی
سال ساخت: ۲۰۲۰

ورزشگاه لومن فیلد در سیاتل: معروف به سروصدای جهنمی
محافظ گوش فراموش نشود!


ورزشگاه لومن‌فیلد سیاتل - ورزشگاه خانگی تیم سیاتل سیهاوِکس در لیگ NFL و باشگاه فوتبال سیاتل ساندرز به خاطر سروصدای گوش‌خراشش زبانزد است. «صدای جهنم» توصیف بسیاری از هوادارانی است که آن را از نزدیک تجربه کرده‌اند. این ورزشگاه که در آمریکا به عنوان پرسروصداترین استادیوم شناخته می‌شود، سال ۲۰۰۲ ساخته شد. تقریباً ۷۰ درصد از صندلی‌ها زیر یک سقف نیمه‌پوشیده قرار دارند که صدای تشویق‌ها را جذب و آنها را به زمین بازی برمی‌گرداند. شکل جایگاه‌ها مانند یک کاسه آکوستیک عمل می‌کند.

ظرفیت: ۶۸۷۴۰ صندلی
سال ساخت: ۲۰۰۲

ورزشگاه بی سی پلیس در ونکوور: شگفتی فناوری


ورزشگاه بی سی پلیس در ونکوور کانادا کوچک‌ترین ورزشگاه میزبان تیم‌ملی است ولی بسیار چشمگیر است. سقف جمع‌شونده آن «شگفتی فناوری» نامیده شده که به طور خاص برای آب‌وهوای ونکوور طراحی و ساخته شده است. این امر امکان برگزاری رویدادها در تمام طول سال را در این مکان فراهم می‌کند.

این ورزشگاه با بیش از ۵۴۰۰۰ صندلی، سال ۱۹۸۳ افتتاح شد ولی از سال ۲۰۰۸ مورد بازسازی‌های گسترده‌ای قرار گرفت و دو سال بعد میزبان مراسم افتتاحیه و اختتامیه المپیک زمستانی بود. این ورزشگاه، ورزشگاه خانگی تیم ونکوور وایت‌کپس بود و قرار است فینال MLS را میزبانی کند. 

ظرفیت: ۵۹۸۴۱ صندلی
سال ساخت: ۱۹۸۳


ما را در کانال تلگرامی «کانال ورزش» دنبال کنید