در شأن یوونتوس نیست اینجای جدول باشد

ورزش 3/بیانکونری به سختی فرصت گلزنی در ورزشگاه دیگو مارادونا ایجاد کرد، بهطوریکه شوت زاویهدار کنان ییلدیز اولین ضربه در چارچوب آنها در کل بازی بود. این تنها یک گل تساوی موقت پس از گل اول راسموس هویلوند بود و این بازیکن دانمارکی با استفاده از اشتباه وستون مککنی در دفع توپ، گل دوم را با ضربه سر به ثمر رساند.
با مصدومیت دوشان ولاهوویچ، لوچانو اسپالتی کنان ییلدیز را به عنوان ۹ کاذب انتخاب کرده بود، اما این تاکتیک نتیجه نداد.
لوکاتلی به دازن ایتالیا گفت: «مربی از ما خواسته بود که توپ را حفظ کنیم و آن را جابجا کنیم تا برتری در خط هافبک ایجاد کنیم، اما آنها خوب ما را پرس کردند و ما مرتکب اشتباهاتی شدیم که نباید میکردیم. ما قطعاً باید بهتر از این بازی کنیم.»
این یک فرصت برای یوونتوس بود تا دوباره به کورس قهرمانی بازگردد، اما در عوض این شکست آنها را هشت امتیاز از صدرنشینان سری آ عقب انداخت. آنها همچنین اکنون تنها سه امتیاز با ساسولو و کرمونزه فاصله دارند و همچنان پشت سر کومو در رده هفتم قرار گرفتهاند.
لوکاتلی افزود: «ما کاملاً از موقعیتی که در آن قرار داریم و اینکه باید بهتر کار کنیم، آگاه هستیم، زیرا ما بسیار بهتر از این هستیم که در رتبه هفتم قرار بگیرم و این جایگاه شایسته یووه نیست. در نهایت حرفها ارزش بسیار کمی دارند و باید امتیاز کسب کنیم. مهم نتایج هستند.»
از این هافبک سؤال شد که این لحظه فعلی بیانکونری را چگونه تجربه میکند، تیمی که پس از اخراج تیاگو موتا و ایگور تودور، سومین مربی خود را در دو فصل دارد: «با مسئولیتی که یک کاپیتان باید داشته باشد. من باید سعی کنم الگو باشم و توضیح دهم که چرا امروز باختیم، حتی اگر در نهایت آنچه که اهمیت دارد، اتفاقی است که در زمین میافتد.»

















