نماد آخرین خبر

زنگ خطر برای ایران و مصر به صدا درآمد

منبع
ورزش 3
بروزرسانی
زنگ خطر برای ایران و مصر به صدا درآمد

ورزش 3/عضو کمیته مشورتی سیاتل عنوان کرد مراسمی که برای دیدار ایران و مصر تدارک دیده شده، طبق برنامه برگزار خواهد شد.
بازی ایران و مصر در دور گروهی جام جهانی ۲۰۲۶ درست دو روز پیش از سالگرد شورش‌های استون‌وال برگزار می‌شود که عموما به عنوان تولد جنبش دگرباشان در نظر گرفته می‌شود. همین موضوع باعث شده مسئولان برگزاری، این مسابقه را "مسابقه افتخار" نام‌گذاری کنند.

با این حال دو کشور ایران و مصر با برگزاری مراسم در این بازی مخالفت کرده‌اند و حتی فدراسیون فوتبال مصر در نامه‌ای رسمی به ماتیاس گرافستروم، دبیر کل فیفا، هرگونه فعالیت مرتبط با حمایت از دگرباشان در طول مسابقه را به طور مطلق رد کرده است.

حالا اریک وال، عضو کمیته مشورتی مسابقه، در گفتگویی جدید ابراز امیدواری کرد که فیفا با اجازه برگزاری جشن‌های برنامه‌ریزی‌شده را بدهد. او با اشاره به جام جهانی ۲۰۲۲ که فیفا اعلام کرد بازیکنانی که بازوبند حمایت از دگرباشان را به بازو ببندند کارت زرد خواهند گرفت، اظهار کرد: می‌دانم که مصر از فیفا درخواست‌هایی داشته است ولی این درخواست‌ پای مسائل اخلاقی را وسط می‌کشد. در قطر گفتند باید به فرهنگ‌شان احترام بگذاریم.


او ادامه داد: نمی‌توانم پیش‌بینی کنم فیفا چه خواهد کرد. امیدوارم کار درست را انجام دهد. ما از فیفا چیزی نشنیده‌ایم و کمی تعجب می‌کنم که آنها با ما تماسی نگرفته‌اند اما به طور کلی رویکرد فیفا سکوت محترمانه است که رویکرد خوبی است.

وال همچنین گفت برنامه‌های مردم سیاتل که بیشتر بر رویدادهای اطراف شهر تمرکز دارند، فعلا در مسیر خود باقی مانده است. او همچنین گفت دگرباشان احتمالا در طول بازی ایران و مصر در سکوهای ورزشگاه نیز برنامه‌هایی خواهند داشت.

او عنوان کرد: ما در اتفاقاتی که داخل ورزشگاه می‌افتند دخالتی نداریم اما داشتن پرچم‌ در داخل ورزشگاه، یک رفتار کاملاً سیاتلی است. از همه کسانی که به تیم‌های فوتبال مصر و ایران وابسته‌اند در رژه‌ها و رویدادهای ما استقبال می‌شود. مطمئنیم که آنها این استقبال را به چشم خود خواهند دید.


ما را در کانال تلگرامی «کانال ورزش» دنبال کنید