نماد آخرین خبر

خشم وینیسیوس: همه دریبل می‌زنند، بعد من هو می‌شوم!

منبع
ورزش 3
بروزرسانی
خشم وینیسیوس: همه دریبل می‌زنند، بعد من هو می‌شوم!

ورزش 3/تصاویر منتشر شده از بازی رئال مادرید برابر رئال بتیس حاکی از نارضایتی وینیسیوس جونیور از عملکرد هم تیمی‌هایش است.
 دوربین‌های برنامه El Día Después از شبکه مووی‌ استار، صحنه‌ای را ثبت کردند که در آن وینیسیوس جونیور نارضایتی‌اش را در جریان دیدار یکشنبه شب رئال مادرید مقابل رئال بتیس که با پیروزی پر گل تیم میزبان به پایان رسید، به‌ صورت علنی به ژابی آلونسو نشان می‌دهد.
پس از شنیدن سوت‌های اعتراضی از سوی بخشی از سکوهای سانتیاگو برنابئو و درگیری با مارک بارترا که تنها به عصبانیت او دامن زد، وینیسیوس با لحنی ناراضی به سرمربی تیمش اعتراض کرد که دلیل آن نرسیدن توپ از سوی هم‌تیمی‌هایش بود. بر اساس لب‌خوانی انجام‌شده توسط El Día Después، او در کنار زمین به‌ طور مشخص به گونزالو اشاره کرد که در ادامه با هت‌تریکش به قهرمان این مسابقه تبدیل شد.
وینسیوس گفت:‌ «این غیرممکن است، باید توپ را پاس بدهند. همه اینجا می‌خواهند دریبل بزنند و بعد من را هو می‌کنند. به گونزالو بگو باید یک بار پاس بدهد، نه همیشه، اما حداقل یک بار.»


این در حالی است که روز گذشته هم تصاویر دیگری نشان می‌داد که ژابی آلونسو از همکاری دفاعی وینیسیوس جونیور در این بازی راضی نبود و چند بار بر سر او فریاد کشید که سر جایش نماند، حرکت کند و در پرس بازیکنان حریف به دیگر بازیکنان رئال مادرید کمک کند.


ما را در کانال تلگرامی «کانال ورزش» دنبال کنید

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره