رویای صعود برای تاجیکستان به باد رفت

مهر/تیم ملی فوتسال تاجیکستان در سومین بازی مرحله گروهی خود موفق به شکست استرالیا نشد و از صعود به مرحله حذفی جام ملت های آسیا ۲۰۲۶ باز ماند.
رویای تیم ملی فوتسال تاجیکستان برای صعود به مرحله حذفی با تساوی یک بر یک مقابل استرالیا در دیدار گروه C نقش بر آب شد.
این تساوی باعث شد تاجیکستان ۲ امتیازی شود و شانس صعود به مرحله حذفی را از دست دهد.
با اینکه استرالیا پیش از این از صعود بازمانده بود، بازی را با انگیزه آغاز کرد و تلاش گرانت لینچ با پاشنه پا در دقیقه اول، دروازهبان تاجیکستان، فیروز بکموردوف را به واکنش واداشت و اولین مهار بازی را رقم زد.
بکموردوف با پرتاب عالی خود، بختیور سولیف را در موقعیت گل قرار داد اما تلاش او قبل از رسیدن به دروازهبان استرالیا، نوآ فیلیچ، با برخورد توپ به تیر دروازه ناکام ماند.
تاجیکستان در دقیقه هشتم فرصتی عالی برای باز کردن دروازه داشت؛ تیم پنالتی گرفت اما فیلیچ با یک مهار عالی شوت ساماندار ریزومف را مهار کرد.
آخرین فرصت نیمه اول برای استرالیا بود؛ پنج دقیقه قبل از پایان نیمه حملهای سریع انجام دادند و بکموردوف تنها توانست شوت جردن گرِرو را دفع کند، توپ برگشتی به لینچ رسید اما او توپ را بالای دروازه زد.
در نیمه دوم تاجیکستان بار دیگر شانس خوبی برای گلزنی داشت؛ محمدجان شاریپوف از سمت راست پیش رفت و یک پاس عرضی دقیق به ریزومف داد، اما پای راست فیلیچ توپ را از ورود به دروازه بازداشت.
در دقیقه ۳۰ فیلیچ یک مهار حتی بهتر انجام داد؛ ضربه دیلسه سلوموف پس از برخورد با تایلر گارنر مسیر توپ را تغییر داد، اما دروازهبان استرالیا اجازه گلزنی نداد.
در نهایت فشار مستمر تاجیکستان در دقیقه ۳۹ جواب داد؛ ایدریس یوروف روی توپ برگشتی توپ را به گل تبدیل کرد، اما شادی پیروزی کوتاه بود، چرا که استرالیا در دقیقه بعد توسط گرِرو گل تساوی را به ثمر رساند و بازی با همان نتیجه تساوی یک بر یک به پایان رسید.


















