نماد آخرین خبر

بارسلونا از سوپرلیگ خارج شد

منبع
ورزش 3
بروزرسانی
بارسلونا از سوپرلیگ خارج شد

ورزش 3/باشگاه فوتبال بارسلونا امروز  با انتشار بیانیه‌ای توضیح داد که: «به‌صورت رسمی به شرکت اروپایی سوپرلیگ و باشگاه‌هایی که بخشی از این پروژه بوده‌اند، جدایی خود از پروژه سوپرلیگ اروپا را اعلام کرده است.» 

با این تصمیم، نیتی که باشگاه آبی‌واناری‌ها پیش‌تر توسط خوان لاپورتا، رئیس باشگاه، در ماه دسامبر و در نشستی به میزبانی انجمن لا وانگواردیا علنی کرده بود، به سرانجام رسید.

لاپورتا صراحتاً گفت: «ما صلح و پایداری در فوتبال را می‌خواهیم. سوپرلیگ پروژه‌ای بود که با آن روبه‌رو شدم و ادامه‌اش دادم، چون فکر می‌کردم اختلاف‌های زیادی با باشگاه-دولت‌ها وجود دارد. این وضعیت طولانی شد و این بلاتکلیفی به نفع ما نیست.»

یادآوری می‌شود که باشگاه بارسلونا یکی از نهادهای اصلی پیش‌برنده پروژه‌ای بود که در سال ۲۰۲۱ توسط چند باشگاه بزرگ اروپا برای ایجاد یک رقابت خصوصی میان برخی از بزرگ‌ترین تیم‌های قاره مطرح شد؛ رقابتی که هدفش جایگزینی یا رقابت با تورنمنت‌هایی مانند لیگ قهرمانان اروپا تحت نظارت اتحادیه فوتبال اروپا (یوفا) بود. 

این پروژه به‌دنبال تضمین درآمد بیشتر و ثبات اقتصادی برای این تیم‌ها بود، اما مسیر آن مطابق انتظار پیش نرفت و حامیان اصلی‌اش یکی‌یکی کنار کشیدند؛ تا جایی که بارسلونا، به‌عنوان آخرین باشگاه، از آن خارج شد و اکنون تنها رئال مادرید و فلورنتینو پرز در این پروژه باقی مانده‌اند.
 


ما را در کانال تلگرامی «کانال ورزش» دنبال کنید

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره