سال نحس مجید حسینی فقط با 3 بازی!

ورزش 3/ مدافع ایرانی کایسری اسپور با تلخترین اتفاق مواجه شد و دوباره تحت عمل جراحی قرار گرفت.
دقیقه 65 دومین مسابقه تیم ملی ایران در جام ملتهای آسیا مقابل هنگکنگ بدترین لحظه برای سید مجید حسینی بود، چراکه پس از مصدومیت زانو و پارگی رباط صلیبی، دیگر نتوانست به شرایط خوب قبلی برگردد و طی دو سال اخیر با آسیب دیدگیهای پی در پی مواجه شده و حالا هم جام جهانی را از دست داد

حسینی در فصل 24-2023 حضور موثر در 10 بازی سوپر لیگ ترکیه داشت، اما پس از جام ملتهای آسیا دیگر نتوانست به میدان برود و فصل قبل هم فقط 14 بار در این رقابتها به میدان رفت، اما امسال به بدترین شکل برای او پیش رفت.
مدافع پیشین استقلال در نخستین مسابقه فصل 26-2025 کایسری اسپور مقابل باشاکشهیر حضور پیدا کرد و بهترین بازیکن زمین شد، اما به علت مصدومیت در جریان تمرینات، سه ماه و نیم از میادین فاصله گرفت که بازگشتش به میادین با انجام دو بازی برابر کاسیمپاشا و فنرباغچه همراه بود تا این نمایش او را به تیم ملی برگرداند و در دو دیدار برابر کیپورد و ازبکستان در جریان تورنمنت العین به میدان برود ولی در پایان این رقابتها، دوباره مصدوم شد.
حسینی که از ابتدای فصل با درد کارش را دنبال میکرد و سعی داشت عمل جراحی انجام ندهد، پس از مسابقه ایران مقابل ازبکستان نتوانست به کارش ادامه بدهد تا پس از نظر پزشکان، تاندون آشیل خود را جراحی کند و حداقل 6 ماه از میادین دور شود.
مجید حسینی با وجود مصدومیتهای چند باره در سالیان اخیر، در فصل جاری بدترین اتفاقات را تجربه کرد و در نهایت هم مجبور شد تحت عمل جراحی قرار بگیرد و نتواند در سومین دوره متوالی جام جهانی حضور پیدا کند؛ آن هم در شرایطی که در سالهای 2018 و 2022 در هر سه مسابقه دور گروهی به میدان رفت.


















