مصدومیت دلخراش زینچنکو پس از سه دقیقه!

منبع
ورزش 3
بروزرسانی
مصدومیت دلخراش زینچنکو پس از سه دقیقه!

ورزش 3/پیروزی قاطع ۴-۱ آژاکس برابر فورتونا سیتارد با یک اتفاق تلخ تحت‌الشعاع قرار گرفت: مصدومیت اولکساندر زینچنکو.

فرد گریم، سرمربی آژاکس، در نشست خبری پس از بازی درباره این حادثه صحبت کرد و بدون پنهان کردن نگرانی‌اش، شرایط را نگران‌کننده توصیف کرد.
اتفاق به شکلی ناگهانی رخ داد. تنها سه دقیقه از شروع بازی گذشته بود که زینچنکو پس از یک تکل سنگین از پشت، نقش بر زمین شد و به‌شدت روی پای چپ خود فرود آمد. تمامی نشانه‌های پزشکی حاکی از احتمال یک آسیب جدی در رباط‌های زانوی این مدافع اوکراینی است؛ موضوعی که باعث شد او بلافاصله زمین مسابقه را ترک کند.

گریم در این باره گفت: «در بین دو نیمه و دوباره پس از پایان بازی، برای مدت کوتاهی با او صحبت کردم. این واقعاً لحظه‌ای بسیار سخت است؛ چیزی که برای هیچ‌کس آرزو نمی‌کنی.» 

او سپس به نقش مهم زینچنکو در رختکن اشاره کرد و افزود: «او با بهترین نیت‌ها به اینجا آمد و از همان روز نخست، نشان داد که یک الگوی واقعی و مربی‌گونه برای بازیکنان جوان ماست.»


ما را در کانال تلگرامی «کانال ورزش» دنبال کنید