نماد آخرین خبر

جنپو از امباپه بودن فقط استوکش را داشت!

منبع
ورزش 3
بروزرسانی
جنپو از امباپه بودن فقط استوکش را داشت!

ورزش 3/وینگر خارجی استقلال در بازی با الحسین نتوانست همه را سورپرایز کند.

شب گذشته استقلال در حالی از آسیا حذف شد که تصمیم ساپینتو برای لحاظ موسی جنپو در ترکیب اصلی به سورپرایز آبی‌ها در بازی الحسین اردن تبدیل شد. سورپرایزی که البته جواب نداد. ساپینتو در این بازی تصمیم گرفته بود، کار را با خط حمله کاملا خارجی شروع کند و جنپو هم بر همین اساس در ترکیب قرار گرفت.
با این حال، او تنها بازیکن خارجی استقلال بود که هیچ کاری برای کمک به تیمش نتوانست انجام دهد. در شبی که منیر مثل همیشه روی شکل گیری حملات استقلال موثر بود، یاسر آسانی دو گل زد و حتی نازون یک پاس گل اتفاقی داد، موسی جنپو کارآیی خاصی از خود نشان نداد.
بازگشت موسی جنپو به ترکیب استقلال بعد از 136 روز تنها اتفاق مثبتی بود که برای این بازیکن رقم خورد و با توجه به نمایشی که داشت، بعید است باز هم ساپینتو چنین اعتمادی به او داشته باشد.

این وینگر اهل مالی که تابستان از استانداردلیژ بلژیک خریداری شد، امیدواری زیادی نزد هواداران استقلال ایجاد کرد اما نه تنها در حد آن امید و آرزوها ظاهر نشد، بلکه روز به روز کیفیت ضعیف‌تری از خود به نمایش گذاشت. او که خریدی از فوتبال اروپا به حساب می‌آمد، اخیرا در استقلال با استوک‌های مشابه آنچه امباپه ستاره فرانسوی می‌پوشد حاضر شد اما پوشیدن آن استوک‌ها هم کمکی به بهبود وضعیت این بازیکن نکرد.
باورکردنش سخت است اما موسی جنپو گران قیمت با احتساب حضور در ترکیب ثابت مقابل الحسین، فقط 218 دقیقه برای آبی‌ها به میدان رفته است؛ یعنی کمتر از سه بازی کامل! جنپو هیچ گل و پاس گلی در استقلال تجربه نکرده تا صرفا حضور در دو قاب از عکس‌های تیمی استقلال (مقابل چادرملو و الحسین) تنها خاطرات او از آبی‌ها تا به اینجای کار باشد.
 


ما را در کانال تلگرامی «کانال ورزش» دنبال کنید

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره