نماد آخرین خبر
  1. مهم
ورزشی

بازگشت سهراب به نیمکت با دو گل؛ استقلال صدرنشین لیگ شد

منبع
ورزش 3
بروزرسانی
بازگشت سهراب به نیمکت با دو گل؛ استقلال صدرنشین لیگ شد

ورزش 3/تیم فوتبال استقلال در مصاف دیدنی با فجرسپاسی شیراز به سه امتیاز حساس رسید تا بار دیگر به صدر جدول صعود کند.
 
 دیدار تیم های فوتبال استقلال و فجرسپاسی شیراز از ساعت ۱۹:۱۵ امشب جمعه در هفته بیست و سوم فصل جاری لیگ برتر به میزبانی ورزشگاه شهرقدس در حالی برگزار شد که نیمه نخست این بازی با نتیجه یک - یک همراه بود. سعید سحرخیزان (۲۲) برای استقلال و مهدی شریفی (۱+۴۵) برای فجر گلزنی کردند.
 


 ترکیب استقلال:
آنتونیو آدان، صالح حردانی، سامان فلاح، رستم آشورماتوف، حسین گودرزی، روزبه چشمی، امیرمحمد رزاقی‌نیا، یاسر آسانی، منیر الحدادی، علیرضا کوشکی و سعید سحرخیزان
سرمربی: سهراب بختیاری‌زاده

 ترکیب فجرسپاسی:
علیرضا رضایی، مهران موسوی، محمد آژیر، علی هلیچی، میثم مرادی، ساسان جعفری‌کیا، محمود مطلق زاده، زبیر نیک‌نفس، یادگار رستمی، حسین شهابی و مهدی شریفی
سرمربی: پیروز قربانی

لحظات حساس:
دقیقه 8: فجری‌ها از سمت راست و توسط حسین شهابی وارد محوطه شدند که پاس کات‌بک او پیش از رسیدن به یار هم‌تیمی، توسط روزبه چشمی دفع شد.
دقیقه 15: یادگار رستمی در محوطه جریمه استقلال و پس از برخورد با یاسر آسانی سرنگون شد که فجری‌ها اعتقاد به خطای پنالتی داشتند اما داور و اتاق VAR با آنها هم‌نظر نبودند.
دقیقه 18: حسین شهابی نخستین موقعیت جدی بازی را خلق کرد که شوت این بازیکن از درون محوطه جریمه را آنتونیو آدان دفع کرد و مانع از گلزنی حریف شد.

دقیقه 35: استقلال روی یک ضدحمله صاحب فرصت شد. توپ در پشت محوطه جریمه به سحرخیزان رسید و در شرایطی که علیرضا رضایی از دروازه خارج شده بود، مهاجم آبی‌ها قصد داشت توپ را از بالای سر گلر حریف عبور دهد که ضربه بسیار بد سحرخیزان با برخورد به مطلق‌زاده، تغییر مسیر داد و کاملا از دروازه دور شد.
دقیقه 40: بازیکنان فجرسپاسی یک توپ را به پشت خط دفاعی استقلال ارسال کردند که رستم آشورماتوف با ضربه‌ای عجیب و بی‌هدف به زیر توپ، یک پاس طلایی به مهدی شریفی، مهاجم حریف داد. او نیز پس از یک سر توپ، سامان فلاح را از سر راه برداشت و ضربه‌اش را نیز زد که شوت شریفی را آدان با کف دست چپ و واکنش تماشایی مهار کرد و مانع از باز شدن دروازه تیمش شد.

دقیقه 62: بالاخره نخستین موقعیت جدی بازی در نیمه دوم رخ داد که ضربه امیرمحمد رزاقی‌نیا به شکل خطرناکی از کنار دروازه به بیرون رفت.

دقیقه 69: استقلال یک موقعیت فوق‌العاده دیگر را از دست داد. ارسال کرنر به روی دروازه با اثرگذاری کوچک از مدافع فجر در تیر دوم به رستم آشورماتوف رسید که ضربه سر او مقابل دروازه خالی با کمترین فاصله ممکن از بالای دروازه به بیرون رفت.

دقیقه 73: استقلالی‌ها در مقابل دروازه دو موقعیت متوالی را هدر دادند. ابتدا منیر الحدادی در دو قدمی دروازه توپ را به علیرضا رضایی کوبید و در برگشت نیز حسین گودرزی نتوانست گلزنی کند و شوت او را علیرضا رضایی مهار کرد که در ادامه آفساید الحدادی اعلام شد.

دقیقه 77: استقلالی‌ها می‌توانستند موقعیت خوبی را خلق کنند که قلی‌زاده پشت محوطه جریمه سرنگون شد و توپ از دست رفت.

دقیقه 78: زبیر نیک‌نفس بهترین فرصت ممکن را برای گلزنی داشت. سجاد آشوری با یک پاس طلایی، توپ را روی نقطه پنالتی برای زبیر کاشت که ضربه بغل پای این بازیکن به عجیب‌ترین شکل ممکن و کمترین فاصله، از کنار دروازه به بیرون رفت.

شرح گل‌ها:
استقلال یک – فجرسپاسی صفر (دقیقه 22: سعید سحرخیزان): استقلالی‌ها از سمت چپ حرکتی را آغاز کردند. روزبه چشمی در حالت نامتعادل توپ را به روی دروازه ارسال کرد و به یاسر آسانی رسید. ضربه او پس از برخورد به مدافع چپ تغییر زاویه داد و به سحرخیزان رسید که این بازیکن با یک ضربه سر، توپ را از بالای سر علیرضا رضایی عبور داد و گل نخست تیمش را به ثمر رساند.

استقلال یک – فجرسپاسی یک (دقیقه 45+1: مهدی شریفی): روی اشتباه عجیب و باورنکردنی آدان، دروازه آبی‌ها باز شد. پاس رو به عقب سامان فلاح مقابل دروازه استقلال به آدان رسید. گلر آبی‌ها انتخاب‌های فراوانی برای ارسال یک پاس ساده داشت ولی به طرز عجیبی توپ را به مهدی شریفی تقدیم کرد و او نیز به راحتی دروازه استقلال را باز کرد تا بازی مساوی شود.

استقلال 2 – فجرسپاسی یک (دقیقه 82: روزبه چشمی): پس از آنکه ضربه محمدحسین اسلامی با برخورد به مدافع فجرسپاسی تغییر مسیر داد و در سمت راست به صالح حردانی رسید، ارسال این بازیکن به دهانه دروازه با پرواز بلند روزبه چشمی همراه شد و کاپیتان آبی‌ها با یک ضربه سر موفق شد گل دوم تیمش را به ثمر برساند.

در حاشیه:
* کانون هواداران استقلال طرح بزرگی از پیراهن این تیم  پرچم‌هایی را روی سکوها قرار داده‌اند.
* این مسابقه بدون حضور تماشاگر و در ورزشگاه خالی شهدای شهر قدس آغاز شد.
* ابوالفضل جلالی، عارف غلامی، آرمین سهرابیان، داکنز نازون و موسی جنپو به دلایل انضباطی و فنی از لیست بازی خط خوردند.
* مهدی قایدی، بازیکن جوان رده پایه‌های استقلال روی نیمکت ذخیره‌ها حضور دارد.
* بازی با دو دقیقه تأخیر آغاز شد.
* پس از مدت‌ها، استقلال در ورزشگاه شهدای شهر قدس به میدان رفت. چمن این استادیوم زیر کشت رفته بود.


ما را در کانال تلگرامی «کانال ورزش» دنبال کنید

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره