نماد آخرین خبر

فلیک: پیروزی والنسیا عادلانه بود ولی ما قهرمانیم

منبع
ورزش 3
بروزرسانی
فلیک: پیروزی والنسیا عادلانه بود ولی ما قهرمانیم

ورزش 3/هانسی فلیک پس از شکست بارسلونا مقابل تک‌گل ولنسیا در هفته پایانی لیگ صحبت کرد. این اظهارات او در گفتگو با رسانه دازن بود.

شکست

«ما بعد از زدن گل اول و پیش افتادن، مرتکب اشتباهاتی تا حدودی بچه‌گانه شدیم و آن‌ها نیز از این فرصت برای به ثمر رساندن گل‌هایی که پیروزی را برامون به ارمغان آورد، استفاده کردند. این شکست تاثیری روی فصلی که پشت سر گذاشتیم و با قهرمانی به پایان رسید، ندارد. ما این نتیجه را می‌پذیریم چون پیروزی ولنسیا کاملاً عادلانه بود. در زمین مشخص شد که آن‌ها برای هدف بزرگ‌تری می‌جنگیدند.»

آخرین گل لواندوفسکی

«به سادگی، وقتی گل اول بازی را می‌بینید، با خود فکر می‌کنید که او در طول دوران حرفه‌ای خود همیشه در زمان مناسب در جایگاه درستی قرار داشته است. او شایستگی بازی در این مسابقه و تجربه چنین خداحافظی‌ای از سوی هواداران را داشت. وقتی کسی در یک بازی بازنده می‌شود، ناامید و دلسرد است؛ این تنها چیزی است که می‌توانم بگویم. اما من از این فصل راضی و خوشحال هستم.»

تاثیر جام جهانی

«باید درک کرد که اکنون جام جهانی فرا می‌رسد و این یک رویا برای هر فوتبالیستی است. منطقی است که بازیکنان کمی بیشتر روی این هدف بسیار مهم تمرکز کرده باشند و من باید این وضعیت را درک کنم.»

فصل آینده و ارزیابی نهایی

«اکنون باید مواردی را که برای آینده نیاز به بهبود دارند، تحلیل کنم. امروز چیزهایی وجود داشت که کاملاً خوب پیش نرفت، اما در مجموع فصل خوبی بود، ما قهرمان هستیم و حالا به تعطیلات می‌رویم تا برای آماده‌سازی یک فصل دیگر مهیا شویم.»


ما را در کانال تلگرامی «کانال ورزش» دنبال کنید

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره