نماد آخرین خبر

قول حسین عبدی درباره تیم امید در ناگویا

منبع
ورزش 3
بروزرسانی
قول حسین عبدی درباره تیم امید در ناگویا

ورزش 3/در شرایطی که لیست نهایی کاروان ایران برای بازی های آسیایی 2026 ناگویا در حال جمع بندی است، جلسات تخصصی همه رشته ها برگزار می شود و فدراسیون ها از نهایی شدن لیست و وعده هایی که برای کسب مدال داده اند، می گویند.

حسین عبدی، سرمربی تیم فوتبال امید ایران بعد از حضور در نشست تخصصی با کمیته ملی المپیک گفت: ششمین جلسه تمرینی امروز  در حال برگزاری هست و در تلاشیم تا در سه ماه باقی‌مانده با چند بازی دوستانه تیم را از نظر تاکتیکی آماده‌تر کنیم. اگرچه به خاطر شرایط خاص و مسایل جنگی ، دیر شروع کردیم  ولی  توانستیم در عرض چند ساعت نفرات را شناسایی  و انتخاب کنیم  ،بر اسسا شناخت قبلی که داشتم و لیست موجود ، نفرات را رجیستر کردیم.  ششمین جلسه‌ تمرین را امروز برگزار کردیم .

سرمربی تیم امید در پاسخ به پیش‌بینی نتیجه و احتمال کسب مدال در بازی‌های ناگویا، با تأکید بر غیرقابل پیش‌بینی بودن فوتبال گفت: در بازی‌های آسیایی و المپیک معمولاً برای رشته‌های انفرادی و برخی ورزش‌های گروهی می‌شود پیش‌بینی کرد، اما فوتبال پیچیدگی‌های خاص خودش را دارد. هیچ چیز در فوتبال صد در صد نیست. شما روی کاغذ هیچ تیمی را نمی‌توانید برنده قطعی یک مسابقه بدانید، چه برسد به برنده یک تورنمنت.

عبدی افزود: اگر مربی خوب داشته باشید، درصد موفقیت را افزایش می‌دهید. اگر امکانات منطقی باشد، درصد بالاتر می‌رود. اگر بازیکنان خوب انتخاب کنید و خوب تمرین بدهید، این درصد باز هم بیشتر می‌شود. اما باز هم هیچ چیز صد درصد نیست.

او در پایان با قاطعیت گفت: اما این قول را می دهیم که تیمی را ببینید که شایسته افتخار کردن است امید به خدا که بتوانیم کاری انجام دهیم که تا الان نشده است.  این دستاورد می‌تواند به رشد فوتبال و همچنین ورزش کشورمان کمک کند.

 


ما را در کانال تلگرامی «کانال ورزش» دنبال کنید

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره