غریب‌شاهی: وظیفه‌ام سنگین‌تر شد؛ به دنبال رکوردشکنی در ناگویا هستم

منبع
تسنيم
بروزرسانی
غریب‌شاهی: وظیفه‌ام سنگین‌تر شد؛  به دنبال رکوردشکنی در ناگویا هستم

تسنیم/آقای ورزش پارالمپیک در سال 1404 گفت: از مردم بابت این انتخاب ممنونم و این عنوان، وظیفه‌ام را سنگین‌تر می‌کند.
علی اکبر غریب‌شاهی ملی‌پوش پاراوزنه‌برداری درباره معرفی‌اش به عنوان آقای ورزش پارالمپیک ایران در سال 1404 در مراسمی که شب گذشته برگزار شد، اظهار داشت: در این مراسم نخبه‌های ورزش به همراه رئیس جمهور و مدیران ورزش کشور حضور داشتند و همین مسئله نشان دهنده اهمیت آن بود. واقعاً از لطف مردم سپاسگزارم که مرا لایق عنوان «آقای ورزش پارالمپیک» دانستند و انتخابم کردند. قطعاً این انتخاب باعث بالا رفتن توقعات از من می‌شود و وظیفه‌ام را سنگین‌تر می‌کند. امیدوارم بتوانم پاسخ خوبی به محبت مردم و مسئولان بدهم.

وی با اشاره به در پیش بودن بازی‌های پاراآسیایی 2026 ناگویا گفت: تلاش می‌کنم در این بازی‌ها همچون رویدادهای قبلی بتوانم خوشن‌رنگ‌ترین مدال را کسب کنم و رکوردشکنی هم انجام بدهم.

غریب‌شاهی که چند هفته قبل در مسابقات آزاد الجزایر به مدال طلا دست یافت، عنوان کرد: قرار بود در ایام عید نوروزی به مسابقات آسیا-اقیانوسیه اعزام شویم، اما به دلیل حمله ناجوانمردانه دشمن به ایران، فرصت اعزام فراهم نشد. در طول این مدت تمرینات را با توجه به شرایطی که وجود داشت، سخت‌تر از قبل انجام دادم و حتی این تمرینات را در یک روستا انجام دادم تا از آمادگی دور نشوم. در الجزایر هم عملکرد خوبی داشتم و توانستم وزنه 240 کیلوگرمی را مهار کنم و به طلا برسم. امیدوارم در ناگویا شرایط بهتری داشته باشم و بتوانم مدال طلا را با رکوردشکنی بدست بیاورم.


دارنده مدال طلای پارالمپیک 2024 پاریس، در پاسخ به این سوال که آیا توانست با رئیس جمهور نیز صحبت کند؟ گفت: فرصت این کار فراهم نشد. فقط در حد احوال‌پرسی بود.


ما را در کانال تلگرامی «کانال ورزش» دنبال کنید

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره