1. برگزیده
ورزشی

آخرین وضعیت ادامه لیگ برتر از زبان مهدی تاج

منبع
ورزش 3
بروزرسانی
آخرین وضعیت ادامه لیگ برتر از زبان مهدی تاج

ورزش 3/رییس فدراسیون فوتبال اعلام کرد تا اوایل هفته آینده تکلیف رقابت‌های لیگ برتر از سوی سازمان لیگ مشخص خواهد شد.
 در حالی که فدراسیون فوتبال پیش از این اعلام کرده بود رقابت های لیگ بیست و پنجم بعد از جام جهانی از سر گرفته خواهد شد، اما به نظر می‌رسد این مسئله امکان پذیر نباشد و مسابقات فوتبال باشگاهی با لیگ برتر فصل آینده و با حضور 18 تیم آغاز شود.

با این حال فدراسیون و سازمان لیگ هنوز در این باره تصمیم قطعی را اتخاذ نکردند و اهالی فوتبال منتظر این مسئله هستند.

مهدی تاج رییس فدراسیون فوتبال درباره زمان تعیین تکلیف مسابقات لیگ برتر گفته است: «هیئت رییسه فدراسیون فوتبال این مسئله را بررسی می‌کند. یک گروه کارشناسی در حال پیگیری هستند. اختلاف نظرها هم زیاد است. سازمان لیگ نظرش این است که لیگ برگزار شود، اما 14 باشگاه نظرشان این بود که لیگ برگزار نشود. در نهایت الان شرایط به بحث‌های موجود رسیده است. در هر صورت در حال بررسی همه جوانب هستیم و موضوعات باشگاهها را نیز بررسی خواهیم کرد تا به نتیجه برسیم.»



او افزود: «تصمیم نهایی در این خصوص با سازمان لیگ است. تا هفته آینده موضوع جمع و جور می‌شود و سازمان لیگ نظر خود را اعلام خواهد کرد.»


ما را در کانال تلگرامی «کانال ورزش» دنبال کنید

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره