عراق مقابل فرانسه جبران میکند!

ورزش 3/ بازیکن تیم ملی عراق پس از شکست برابر نروژ به اشتباهات فردی و اُفت تیمی در نیمه دوم اشاره کرد.
حسین علی پس از شکست سنگین تیم ملی فوتبال عراق مقابل تیم ملی فوتبال نروژ در جام جهانی 2026، درباره عملکرد تیمش صحبت کرد و این نتیجه را برای همه شوکهکننده دانست.
او گفت: «نمیدانم بعد از دقیقه 70 چه اتفاقی برای ما افتاد. گلهای نروژ حاصل اشتباهات فردی ما بود. در نیمه اول خیلی خوب بازی کردیم اما در نیمه دوم اصلا خوب نبودیم و نتوانستیم ریتم و ثبات عملکردمان را حفظ کنیم.»
این بازیکن 24 ساله ادامه داد: «باید روی بازیهای آینده تمرکز کنیم، چون همه دیدارها بسیار سخت هستند و ما در سختترین گروه جام جهانی قرار داریم. زمان زیادی برای اصلاح اشتباهات نداریم.»
حسین علی با ابراز امیدواری از دو مسابقه آینده عراق در جام جهانی گفت: «بابت این نتیجه از هواداران عذرخواهی میکنیم و تلاش میکنیم در بازیهای بعدی برابر فرانسه و سنگال شرایط را بهتر کنیم.»


















