گلایه فدراسیون فوتبال از فیفا؛ چرا ایران تیم «مظلوم» جامجهانی است؟

تسنیم/بعد از حضور اینفانتینو در رختکن تیم ملی، امیدواریهایی وجود داشت که شرایط برای تیم ملی برابر با سایر تیمها شود، اما درنهایت فیفا اقدام خاصی انجام نداد و دولت ایالات متحده آمریکا به عنوان یکی از سه میزبان جام جهانی، اجازه حضور به تیم ملی ایران دو روز قبل از بازی با بلژیک و انجام فرآیند تطبیقپذیری با شرایط را نداد.
حتی تیم ملی ایران این اجازه را ندارد که جلسه تمرینی خود را در روز شنبه در ساعت ۱۲ ظهر یعنی ساعت مسابقه برگزار کند.
در نقطه مقابل، تیم ملی بلژیک حریف ایران قرار دارد که روز جمعه حدود ساعت ۶ بعد از ظهر به وقت محلی به لس آنجلس رسید و میتواند تمرین خود را در ساعت ۱۲ ظهر یعنی ساعت مسابقه برگزار کند.
بر اساس این گزارش، کمپ تمرینی بلژیک در Seattle Sounders Performance Center and Clubhouse که متعلق به باشگاه سیاتل ساندرز است، قرار دارد. سیاتل ساندرز در لیگ ام ال اس آمریکا حضور دارد.
محل کمپ تیم ملی بلژیک شهر رنتون، در نزدیکی سیاتل، واقع در ایالت واشنگتن است که فاصله هوایی تقریبا دو ساعته با لس آنجلس دارد.
جدول گروه G در پایان دور نخست

با امید زندگی کن...
با امید بانک برای هر مناسبتی، کارت هدیه دلخواهت را غیر حضوری سفارش بده و در هرجای ایران تحویل بگیر
Www.omidbank.ir



















