تلاش دوورکوویچ برای ریاست دوباره در فدراسیون جهانی شطرنج

منبع
تسنيم
بروزرسانی
تلاش دوورکوویچ برای ریاست دوباره در فدراسیون جهانی شطرنج

تسنیم/ آرکادی دوورکوویچ برای یک دوره دیگر نامزد ریاست فدراسیون جهانی شطرنج شد.
آرکادی دوورکوویچ، رئیس فدراسیون جهانی شطرنج (فیده) از تصمیم خود برای نامزدی دوباره در انتخابات ریاست این فدراسیون خبر داد و اعلام کرد که قصد دارد برای یک دوره دیگر ریاست فیده را بر عهده بگیرد.
دوورکوویچ با انتشار پیامی در شبکه‌های اجتماعی ضمن قدردانی از همراهی فدراسیون‌های عضو، شطرنج‌بازان، برگزارکنندگان مسابقات، کارکنان و داوطلبان، عملکرد هشت سال گذشته را حاصل همکاری و اعتماد جامعه جهانی شطرنج دانست.
او در این پیام نوشت: خدمت به‌ عنوان رئیس فیده در هشت سال گذشته افتخار بزرگی برای من بوده است. اعتماد، تعهد و اشتیاق فدراسیون‌ها، بازیکنان، برگزارکنندگان، کارکنان و داوطلبان، نقش تعیین‌کننده‌ای در موفقیت‌های این مسیر داشته است.
رئیس فیده با اشاره به دستاوردهای این دوره افزود: در این سال‌ها توانسته‌ایم جایگاه فیده را تقویت کنیم، حضور شطرنج را در نقاط مختلف جهان گسترش دهیم و سرمایه‌گذاری بیشتری در برنامه‌های مرتبط با کودکان، زنان، سالمندان و همچنین طرح‌های آموزشی و اجتماعی انجام دهیم.
دوورکوویچ در ادامه تأکید کرد که این دستاوردها پایان مسیر نیست، بلکه نقطه آغاز مرحله‌ای تازه برای توسعه شطرنج در جهان است و رهبری باید بر پایه مسئولیت‌پذیری، صبر و آگاهی استوار باشد و تجربه ریاست بر فیده این باور را در او عمیق‌تر کرده است.
رئیس فیده با اعلام رسمی نامزدی خود برای یک دوره دیگر اظهار داشت: هنوز کارهای بسیاری برای انجام دادن باقی مانده است. هر فدراسیون ملی شایسته فرصت رشد و توسعه است و باید از حمایت‌هایی متناسب با نیازها و ظرفیت‌های خود برخوردار باشد.
دوورکوویچ همچنین بر ادامه توسعه جامعه جهانی شطرنج تأکید کرد و گفت: با همکاری یکدیگر می‌توانیم فرصت‌های تازه‌ای برای رشد شطرنج ایجاد کنیم و اطمینان حاصل کنیم که این ورزش همچنان ابزاری مؤثر برای آموزش، فراگیری، همبستگی و دستیابی به تعالی باقی بماند.
دوورکوویچ در پایان پیام خود با اشاره به شعار انتخاباتی‌اش نوشت: هر حرکت اهمیت دارد و هر انسان ارزشمند است.



ما را در کانال تلگرامی «کانال ورزش» دنبال کنید

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره