محمدرضا تابش، نايب رييس فراکسيون ورزش مجلس با اين خبر به خبرنگار پارلماني خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، گفت: فراکسيون ورزش پيش از اين هم قصد داشت با روساي عزل شده فدراسيونها جلسهاي داشته باشد تا نقطه نظرات آنها را درباره راههاي خروج ورزش کشور از بنبست و تعليق فدراسيونها دريافت کند.
وي افزود: پيش از اين نظر اعضاي فدراسيون اين بود که اجازه دهيم بازيهاي المپيک به صورت قدرتمندانه برگزار شود و مسائل المپيک و استيضاح ورزش کشور تحتالشعاع برگزاري اين جلسه قرار نگيرد.
وي با اشاره به تشريح چگونگي برکناري روساي برخي فدراسيونها، يادآور شد: مواردي از جمله برخي برخوردها و هتک حرمتها مطرح شد که اگر واقعيت داشته باشد بسيار تاسفآور بوده، در حالي که ميشد خردمندانه و مدبرانه در اين باره تصميم گرفت.
نماينده مردم اردکان در مجلس با اشاره به اساسنامه فدراسيونهاي ورزشي کشورمان که مورد تاييد IOC (سازمان جهاني المپيک) نيست، گفت: روساي سابق فدراسيونها ميگفتند که اگر بر مبناي همين اساسنامه از ما ميخواستند استعفا بدهيم اين حق وزير بوده اما آنها شخصيت ما را در نظر نگرفته و ما را عزل کردند.
نايب رييس فراکسيون ورزش مجلس از اعلام آمادگي روساي اسبق فدراسيونهاي ورزشي براي همکاري با مجموعه ورزش کشور خبر داد و گفت: آنها در اين جلسه گفتند که کمک خواهند کرد وضعيت بهبود يابد.
تابش يادآور شد: در اين جلسه مقرر شد روساي برکنار شده فدراسيونها مستندات اظهاراتشان را به صورت مکتوب به فراکسيون تقديم کنند تا اين موضوعات را از مراجع ذيربط پيگيري کنيم.
نايب رييس فراکسيون ورزش مجلس خاطرنشان کرد: من از وزارت ورزش و کميته ملي المپيک ميخواهم با سعه صدر و تعامل بهتر به قضايا نگاه کنند و بدانند کساني که به آنها جفا شده دلبسته به انقلاب بوده و آماده کمک و مساعدت براي برونرفت ورزش کشور از اين وضعيت هستند که اين نيازمند قدري تدبير و خردمندي است.
وي در پايان تاکيد کرد که براي برونرفت ورزش کشور از وضعيت فعلي و چارهانديشي براي تعليق برخي فدراسيونها بايد تعامل بيشتري در مجموعه ورزش کشور صورت گيرد.
به گزارش ايسنا، در اين جلسه دنيامالي رييس پيشين فدراسيون قايقراني، زنگيآبادي رييس پيشين فدراسيون دوچرخهسواري و آيتاللهي رييس پيشين فدراسيون شنا حضور داشتند.