مهر/ ليورپول با پشت سر گذاشتن آرسنال در جدول ردهبندي مالي ليگ انگليس در رده سوم و بعد از منچستريونايتد و منچسترسيتي قرار گرفت.
بنا به ادعاي بيبيسي آمار و ارقام مالي پاريسن ژرمن نشان ميدهند که در زمينه بهرهوري از فروش يک بازيکن به رکورد جهاني دست پيدا کردهاند، ۱۲۰.۸ ميليون يورو. وقتي وارد جزئيات شويم متوجه ميشويم که اين باشگاه بدون احتساب ماليات ۱۴۲ ميليون يورو درآمد داشته است.
دليل اين ارقام زياد متفاوت است، اما يکي از دلايل فروش کوتينيو است. اين بازيکن در ژانويه ۲۰۱۸ از ليورپول به بارسا منتقل شد و رقم ترانسفرش ۱۲۰ ميليون يورو بود. البته که اين رقم ميتواند تا ۱۶۰ ميليون يورو افزايش پيدا کند. از طرفي تيم کلوپ سال گذشته به فينال ليگ قهرمانان اروپا رسيد و البته نتيجه را به رئال مادريد واگذار کرد. براي رسيدن به اين مرحله هم ۸۲ ميليون يورو دريافت کرد. از فروش بازيکنان ديگر هم ۱۵۶ ميليون يورو درآمد داشته است.
با اين ارقام ليورپول در جدول ردهبندي تيمهاي ليگ برتر از آرسنال پيشي گرفت و به رده سوم رسيد. حالا تنها دو تيم شهر منچستر يعني يونايتد و سيتي بالاتر از قرمزهاي بندرنشين قرار دارند.
بازار