ورزش 3/ تيم هاي پارس جنوبي و پرسپوليس در حالي به مصاف هم ميروند که باتوجه به وضعيت اسفناک چمن جم، احتمالا نبرد و دوئل اصلي بين بازيکنان در روي هوا خواهد بود.
تيم پارس جنوبي جم يکي از
ضعيف ترين تيم هاي نيم فصل دوم بوده اما با اين حال
حريف خطرناکي براي پرسپوليس محسوب مي شود. اين ديدار به ميزباني تيم مهدي تارتار برگزار خواهد شد و پارسي ها مي توانند از امتياز ميزباني هم استفاده کنند. وضعيت چمن ورزشگاه تختي جم بي ترديد بر مسابقه تاثير منفي خواهد گذاشت اما باتوجه به اين که پارسي ها سابقه انجام 14 مسابقه در اين فصل در اين ورزشگاه را دارند، کارشان به مراتب راحت تر خواهد بود.
شرايط نامطلوب چمن ورزشگاه تختي جم، مهدي تارتار را مجبور مي کند تا به تيمش فرمان ارسال توپ بلند را بدهد. آن ها آنقدر در طول فصل اين کار را انجام داده اند که حالا يکي از قدرتمندترين تيم ها در اين زمينه هستند. نگاهي به نبردهاي هوايي نماينده استان بوشهر نشانگر اين است که پرسپوليسي ها بايد خود را براي يک جنگ تمام عيار روي آسمان آماده کنند.
در سه ديدار اخير خانگي پارس جنوبي جم، اين تيم در مجموع 212 نبرد هوايي داشته است. به عبارتي در هر بازي حدود 70 دوئل هوايي که از ميزان استاندارد در ديگر بازي ها بسيار بيشتر است. ميزان برتري پارسي ها در اين دوئل ها 53 درصد بوده که البته انتظار مي رفت اين عدد بيش از اين ها باشد.
در بازي پارس جنوبي و استقلال خوزستان، بازيکنان زردپوش در 76 دوئل هوايي شرکت کردند و توانستند 45 تا را به نفع خود تمام کنند. در بازي با سپيدرود نيز برتري 31 به 29 از آن پارسي ها بود اما آن ها در جدال با ذوب آهن، روي آسمان بازنده شدند و بازي را هم واگذار کردند.
شايد بتوان از اين موضوع چنين نتيجه گرفت که اگر فردا پرسپوليس بتواند در دوئل هاي هوايي بر تيم مهدي تارتار غلبه کند، شانس خوبي براي برتري برابر اين تيم خواهد داشت. نکته مثبت براي پرسپوليسي ها اين است که شجاع خليل زاده، شايان مصلح، سيدجلال حسيني، کمال کاميابي نيا، علي عليپور و... مهره هاي سرزني هستند که در پست هاي مختلف به ميدان مي روند و مي توانند با بازيکنان سرزن تيم ميزبان رقابت کنند.
احتمالا فردا هم بيش از 70 نبرد هوايي بين بازيکنان دو تيم شکل خواهد گرفت. اگر پرسپوليس بتواند ميانگين کلي پارس جنوبي را به کمتر از 50 برساند، اتفاق بزرگي را رقم مي زند و مي تواند به پيروزي مهمي دست پيدا کند اما از آن طرف، تنها مسئله اي که قهرماني قرمزها را به خطر مي اندازد و سپاهان را اميدوار مي کند، همين دوئل هاي هوايي و برتري دوباره پارس در آسمان است.
بازار