ايرنا/ بازيکن اسبق تيم ملي فوتبال گفت: اگرچه بازي در خانه حريف برگزار ميشود اما به نظر ميرسد ايران اين توانايي را دارد تا با اختلاف چند گل به سومين پيروزي پياپي خود برسد.
«علي موسوي» روز دوشنبه اظهار داشت: بازي با بحرين براي ايران از اهميت زيادي برخوردار است و بايد تيم ملي در اين مسابقه به پيروزي برسد.
وي افزود: ايران ۲ بازي راحت را در مسابقات انتخابي جام جهاني ۲۰۲۲ و جام ملتهاي ۲۰۲۳ آسيا با پيروزي پشت سر گذاشته و از از نظر روحي رواني در شرايط مطلوبي به سر ميبرد.
بازيکن اسبق تيم ملي خاطرنشان کرد: همانطور که پيشبيني ميشد کامبوج رقيب سختي براي ايران محسوب نميشد و مقابل شاگردان «مارک ويلموتس» گلباران شد.
موسوي تصريح کرد: بحرين نيز رقيب سختي براي ايران محسوب نميشود اما رقابت اين ۲ تيم همواره از اهميت و حساسيت زيادي برخوردار بوده است و همه توقع دارند در اين جدال سنتي به پيروزي دست پيدا کنيم.
پيشکسوت فوتبال تاکيد کرد: اگرچه بازي در خانه حريف برگزار ميشود اما به نظر ميرسد ايران اين توانايي را دارد تا با اختلاف چند گل به سومين پيروزي پياپي خود برسد.
وي در پايان گفت: (مارک) ويلموتس در اين مدت که هدايت تيم ملي را بر عهده داشته نمايش هجومي را در دستور کار قرار داده که اتفاق خوبي براي فوتبال و فوتبال دوستان ايراني است.
بازار