آخرين خبر/ مسئول برگزاري بازيهاي ليگ برتر گفت: باشگاه پرسپوليس درخواست داده بود که در بازي با پيکان جام را بالاي سر ببرند اما بازي با پيکان بدون تماشاگر شد و حالا بايد ببينيم درخواست جديد آنها چيست.
به گزارش فوتبالي، سعيد فتاحي در خصوص اينکه چرا محل بازي سايپا و استقلال بين شهر قدس و ورزشگاه آزادي دست به دست ميشد، گفت: مرجع اين خبرها سازمان ليگ است. آنطور که من خواندم آقاي صادقي سرمربي سايپا گفت که بايد باشگاه در اين باره تصميم بگيرد. يکسري مسائل بايد روال قانونياش طي شود. بله احتمال داشت بازي به ورزشگاه آزادي برود. ما 23 شهريور برنامه بازي را اعلام کرديم و به خاطر اينکه ورزشگاه پاس قوامين نميتواند از پرسپوليس و استقلال ميزباني کند، چون جمعيت زيادي ميآيد، به همين دليل بازي يا بايد در آزادي برگزار ميشد يا ورزشگاه تختي.
وي ادامه داد: امکان برگزاري بازي در ورزشگاه تختي نبود و به همين دليل بازي به ورزشگاه شهر قدس منتقل شد، چرا که اين بازي نميتوانست در استان ديگري برگزار شود. باشگاه سايپا ورزشگاه اولش را پاس قوامين و ورزشگاه دومش را شهداي شهر قدس اعلام کرده است. حتي بازي با پرسپوليس در هفته پانزدهم هم در همين ورزشگاه برگزار خواهد شد. مشکلات بدهي از سال گذشته وجود داشت که خدا را شکر حل شد. درخواست داده شد که بازي به ورزشگاه آزادي برود، اما با ورزشگاه آزادي به توافق نرسيدند. از مسئولان شهر قدس بابت تلاشهايي که براي انجام اين بازي صورت دادند تشکر ميکنم.
فتاحي درباره کار نکردن گيتهاي تماشاگران براي اين بازي، گفت: فقط بحث گيتها نبود. باشگاه پيکان در اين ورزشگاه ميزباني ميکند و حتي در قسمت جايگاه ويژه هم چون فکر ميکردند تعطيلات است ميخواستند تعميراتي انجام دهند، اما متأسفانه چون قرار شد بازي اينجا برگزار شود نتوانستند اين کارها را انجام دهند. بازي پيکان و شهر خودرو هم در همين ورزشگاه است و بازي با پرسپوليس هم همين جاست و به همين خاطر مشکلات گيت بايد خيلي زود حل شود.
مسئول برگزاري بازيهاي ليگ برتر در مورد اهداي کاپ سوپرجام به پرسپوليس که درخواست دادن آن در يک بازي خانگي داده شد، گفت: باشگاه پرسپوليس درخواست داده بود که در بازي با پيکان جام را بالاي سر ببرند، اما بازي با پيکان بدون تماشاگر شد و حالا بايد ببينيم درخواست جديد آنها چيست، چرا که درخواست جديدي هنوز به دست ما نرسيده است.
بازار