آخرين خبر/ آيا استقلال اولين 3 امتيازِ مرحله گروهي را در مقابل الاهلي کسب خواهد کرد؟
به گزارش فوتبالي، استقلال ايران و الاهلي عربستان پس از 3596 روز در حالي بار ديگر مقابل هم قرار ميگيرند که پس از برکناري برانکو از هدايت الاهلي، کريستين گروس هدايت اين تيم را بر عهده گرفت؛ اما اپيدمي برکناري مربيان ناکام آن هم فقط چند ماه پس از انتصاب، اين بار به مربي سوئيسي رسيد و طبق اعلام رسانه هاي عربستاني،اين مربي از کارش برکنار شد.
وضعيت الاهلي در ليگ عربستان: الاهلي در پايان هفته هجدهم با 33 امتياز در جايگاه سوم ليگ عربستان قرار دارد و با الهلال صد نشين، اختلاف 8 امتيازي دارد.
نکته: عمر السوما و يوسف بلايلي که به دليل مصدوميت بازيهاي اخير الاهلي در ليگ عربستان و ليگ قهرمانان آسيا را از دست داده بودند با تصميم کادر فني در فهرست کاروان اعزامي اين تيم به کويت قرار گرفتند.
لشگر غايبان: فرشيد اسماعيلي با توجه به غيبت يک ماهه و دور بودن از شرايط بازي، در ديدار مقابل الاهلي غايب خواهد بود و شيخ دياباته هم همانطور که از قبل پيش بيني ميشد به بازي مقابل الاهلي نميرسد و براي ديدار با اقوام خود راهي کشورش شد. با توجه به غيبت قائدي در تمرينات استقلال به نظر ميرسد او هم شانس چنداني براي رسيدن به اين بازي نداشته باشد. به اين نکته هم اشاره کنيم که سعيد رمضاني سرپرست استقلال هم به دليل نارضايتي از شرايط موجود استقلال، با اين تيم راهي کويت نشد تا امير سلطاني جانشين موقت او باشد.
گزينه هاي روي ميز فرهاد در خط حمله: در غياب دياباته و احتمال غيبت قائدي، تبريزي و زکريا مرادي گزينه هاي مجيدي براي بازي در کنار مطهري هستند. احتمال بازي مرادي با توجه به سابقه کم ضعيف است و احتمالا بايد شاهد حضور تبريزي در خط حمله استقلال خواهد بود. از طرفي با توجه به وضعيت تبريزي، ممکن است فرهاد قيد بازي با 2 مهاجم را بزند و مطهري را به عنوان تک مهاجمِ هدف آبي پوشان به ميدان بفرستد.
نتيجه هفته گذشته: هر دو ديدار هفته اول ليگ قهرمانان آسيا در گروه A، با تساوي 1_1 به پايان رسيد.
* دوشنبه 28 بهمن 98
الاهلي عربستان _ استقلال ايران ساعت 19:00 ورزشگاه جابر بن احمد کويت
* تيم داوري از کشور کره جنوبي اين بازي را سوت مي زنند.
بازار