آخرين خبر/ با هماهنگي انجام گرفته در تيم فوتبال پرسپوليس، بازيکناني که حتي علائم سرماخوردگي دارند، در محل تمرين اين تيم حضور پيدا نميکنند.
به نقل از سايت رسمي باشگاه پرسپوليس، تمرين امروز (يکشنبه) سرخپوشان از ساعت 15:30 در ورزشگاه شهيد کاظمي و با صحبتهاي 10 دقيقهاي يحيي گلمحمدي با بازيکنان آغاز شد .ورزشگاه براي حضور سرخپوشان ضدعفوني شده بود و اعضاي کادر پزشکي نيز دستورالعملهاي لازم را به اطلاع اعضاي تيم رساندند. هماهنگيها به شکلي بود که اعضاي تيم، حتي با علائم سرماخوردگي معمولي در محل تمرين حضور پيدا نکردند.
بازيکنان پرسپوليس پس از دو روز استراحت که به لطف لغو بازي با التعاون عربستان اتفاق افتاد، کار خود را با تمرينات هوازي به مدت 40 دقيقه آغاز کردند. اين در حالي بود که داود فنايي و مظاهر رحيمپور پيش از شروع تمرين، اقدام به چيدن موانع و تجهيزات لازم کرده بودند.
بازيکنان پس از تمرينات هوازي به بازي آقاوسط و پس از آن به پاسکاري تحت فشار و اجراي پرسينگ در نيمي از زمين پرداختند.
در تمرين امروز، سيداحسان حسيني با توجه به اجازهاي که از سرمربي و مدير تيم گرفته بود، حضور نداشت. اميد عاليشاه نيز با توجه به مصدوميت جزئي خود، اختصاصي تمرين کرد.
فوتبال درونتيمي، آخرين بخش تمرين امروز بود که بازيکنان در قالب دو تيم زرد و سبز مقابل هم قرار گرفتند. در اين بخش گلمحمدي با سوتهاي متعدد، بازي را متوقف ميکرد و نکات فني مدنظرش را به بازيکنان ميگفت.
منوچهر شفقتيان، پيشکسوت باشگاه پرسپوليس پيش از تمرين در ورزشگاه کاظمي حاضر شد و با اعضاي تيم، کادر فني و بازيکنان خوشوبش کرد. وي با اهداي گل به اعضاي کادر فني پرسپوليس، از تلاشهاي آنها و پيروزيهاي اخير پرسپوليس در ليگ برتر تشکر کرد.
بازار