تسنيم/ در حالي که چندي پيش از دادگاه حکميت ورزش نامهاي به باشگاه ذوبآهن در ماجراي پرونده رضا شکاري ارسال شده اما در اين ميان اتفاقات عجيبي رخ داده است.
بيش از ٢ سال است که از موضوع پرونده شکايت باشگاه ذوبآهن از رضا شکاري و باشگاه روبين کازان روسيه ميگذرد. در اين مدت باشگاه ذوبآهن با پيگيريهاي سعيد آذري به عنوان مديرعامل قبلي توانست بابت دريافت حق رشد بازيکن جوان خود در فيفا باشگاه روسي را محکوم به پرداخت 105 هزار يورو کند. فيفا براي موضوع فسخ غيرقانوني قرارداد و حق ترانسفر هم با قبول ادعاي باشگاه ذوب آهن پيشنهاد داد اين پرونده در اين بخشها در دادگاه حکميت ورزش (CAS) پيش برود.
بعد از گذشت چند ماه از اين موضوع نامهاي از CAS به باشگاه ذوبآهن ارسال شده که در آن اعلام شده «به طرفين اطلاع داده ميشود طبق ماده R57 قانون CAS دستگاه تصميم گرفته است جلسههاي دادرسي در لوزان را برگزار کند. اين پنل براي جلسه رسيدگي در 14 اکتبر 2020 قابل دسترس خواهد بود. از طرفين دعوت شده تا 29 ژوئن 2020 به دفتر دادگاه CAS خبر دهند که آيا در اين تاريخ در دسترس خواهند بود يا خير. در صورت عدم اعتراض طرفين در مهلت مقرر ، اين تاريخ توسط پنل تأييد ميشود. در صورت اعتراض طرفين به تاريخ تعيين شده، از آنها خواسته ميشود دلايل غيرقابل دسترس بودن خود را ارائه دهند. با توجه به شيوع بيماري covid-19، به طرفين توصيه ميشود که هيئت اين حق را براي خود محفوظ ميدارد که هر زمان خواستند جلسات جلسه را توسط کنفرانس ويدئويي در صورت لزوم برگزار کنند.»
در ايميل ديگري به باشگاه از رضا جاوداني، روزبه وثوق احمدي، سعيد آذري، امير سعادتي، اردم اکسيمسک، احمدرضا فقيهي و کوربان برديف نيز خواسته شده به عنوان شاهد در اين جلسه دادگاه حضور پيدا کنند. اين اسامي افرادي است که تاکنون در پرونده شکاري در فيفا نقش تعيين کنندهاي داشتهاند و سعيد آذري براي گرفتن 105 هزار يورو و حکم فيفا از آنها بهره برده و حالا CAS نيز براي کسب اطلاعات بيشتر براي بررسي شکايت جديد ذوب به نظر آنها نياز دارد. در پايان يادآوري شده که به دليل جلوگيري از مشکل در دريافت ويزا، جلسات به صورت ويدئو کنفرانس برگزار خواهد شد.
باشگاه ذوب آهن بايد بعد از استعلام رسمي از اين افراد، آمادگي حضور آنها را به CAC اعلام ميکرد اما طبق اطلاع خبرنگار تسنيم در حالي که براي پاسخ به نامههاي CAS فقط تا ٢٩ ژوئن (٩ تيرماه) مهلت وجود داشته ولي باشگاه ذوب آهن با هيچيک از افراد ايراني حاضر در ليست بابت ايجاد هماهنگي، اين ايميل را ارسال نکرده است و تنها گفته شده به يک نفر از اين افراد فقط پيام داده و ايميل را ارسال نکرده است.
احمد جمشيدي سخنگوي باشگاه ذوبآهن در مصاحبه اي که در تاريخ ٧ تير ماه با تسنيم داشت اعلام کرد درباره پرونده شکاري «هنوز هيچ اتفاقي رخ نداده و ايميلي در اين خصوص به دست ما نرسيده است». آن هم در حالي که در تاريخ انجام مصاحبه چند روزي بود که از ارسال نامه فوق به باشگاه ذوب آهن ميگذشت!
باشگاه ذوبآهن که اين روزها درگير عدم بازگشت رادولوويچ به ايران، انتخاب سرمربي جديد و ديگر مشکلات بوده، در خوشبينانهترين حالت شکايتش از رضا شکاري و باشگاه روبين کازان در CAS را با وجود تلاشهاي دو ساله فراموش کرده اما به نظر مسئله چيز ديگري باشد و بايد ديد دليل پنهانکاري و عدم اطلاع رساني در روند اين پرونده چه بوده است. حال با اين اوصاف سوال اين است که آيا مديران کنوني ذوبآهن که براي برگزاري جلسه دادگاه عالي ورزش در تاريخ 14 اکتبر هماهنگي با شاهدان و افراد مطلع نداشتهاند، به تنهايي ميتوانند از پس دفاع از حق و حقوق ذوب آهن و فوتبال ايران برآيند؟
بازار