تسنيم/ بعد از عبور از دوره اوجگيري دوباره کرونا، بايد ديد برگزاري ليگ کشتي به صورت متمرکز و با رعايت کامل پروتکلهاي بهداشتي تا چه حد امکانپذير خواهد بود.
ليگ کشتي از ديرباز به اشکال مختلف برگزار شده و در دوره رياست مديران مختلف، شکل و شيوه مخصوص به خود را داشته است. در هر رشتهاي برگزاري ليگ به بهبود وضعيت معيشتي ورزشکار و صاحب درآمد شدن آنها کمک ميکند، از اين رو فدراسيونها راهکارهاي خاص خود را براي اين رقابتها دارند.
بعد از آنکه ليگ برتر فصل گذشته آزاد و فرنگي در فاصله کوتاهي بعد از تغيير و تحول مديريتي در فدراسيون کشتي، با انتقادات زيادي برگزار شد، سازمان ليگ تلاش کرد که در ادامه مسابقات با ايرادهاي کمتر و اسپانسرهاي قويتر و بيشتر به انجام برسد اما کرونا باعث شده شک و شبهه زيادي در خصوص برگزاري اين رقابتها وجود داشته باشد.
سازمان ليگ پيش از اين اعلام کرده بود که تصميم به آغاز ليگ از ابتداي مرداد ماه دارد، اما کشور با اوج گيري دوباره کرونا مواجه شد و همچنان کشتي جزو رشتههايي است که اجازه فعاليت رسمي ندارد.
در اين وضعيت به نظر ميرسد يکي از راهکارهاي فدراسيون کشتي براي انجام ليگ برتر، برگزاري متمرکز اين رقابتها در مجموعهاي باشد که توان قرنطينه کشتيگيران و برگزاري مسابقات با رعايت پروتکلهاي بهداشتي را داشته باشد.
طبيعتا در شرايطي که پروازها و استفاده از وسايل نقليه جمعي، ريسک ابتلا به کرونا را بيشتر ميکند، برگزاري متمرکز مسابقات و تحت نظر داشتن کشتيگيران در مدت مشخص ميتواند تا حدود زيادي شرايط مساعد براي برگزاري ليگ را فراهم کند. البته اين نيز در شرايطي است که کشور بار ديگر در شرايط بهتري در خصوص ميزان مبتلايان به بيماري پيدا کند و کشتي بتواند مجوزهاي لازم براي برگزاري مسابقه و بازگشايي سالنها را بگيرد.
بازار