ايسنا/ سرمربي ميگويد از مالک اين باشگاه تقاضا مي کند تيمش تا زمان مشخص نشدن نتايج ديدارهاي عقب افتاده فولاد، ديگر به ميدان نرود.
ساکت الهامي سرمربي تيم فوتبال تراکتور در نشست خبري پس از تساوي تيمش برابر استقلال حاضر شد و اظهار کرد: بازي همانطور که پيشبيني کرده بوديم، سخت بود. هر دو تيم به دنبال نباختن بودند. هم ما و هم استقلال موقعيتهايي داشيتم و دو تيم خوب بازي کردند.
وي ادامه داد: خوشحالم که استقلال با تمام نفراتش مثل دياباته و اسماعيلي بازي کرد. اميدوارم در ادامه راه به هدفي که دارم برسيم و بعد از مدتها تراکتور را آسيايي کنيم. قطعا شجاعي و دژاگه بازيکنان تاثيرگذاري هستند اما اين دو دير به ما اضافه شدند. شجاعي از ناحيه کمر و مچ مصدوم شد اما بازيکنان جوان ما عالي بازي کردند.
الهامي اضافه کرد: از ابتدا هم مي دانستيم بازي برگزار ميشود. استقلال حقش بود که بازيکنانش را داشته باشد. مشکل اينجاست که قانوني وجود ندارد و هر کسي قانون را طوري توصيف مي کند که دوست دارد. به عنوان مثال استقلال مي خواهد با تمام بازيکنانش بازي کند و من هم دوست دارم تيمم وقتي در شرايط مسابقات افتاده است، بازي کند. عدالت بايد رعايت شود زيرا مثلا الآن فولاد ميداند که هم استقلال و هم تراکتور در بازي سختشان متوقف شدند و آنها مي دانند که بايد با چه روشي مقابل نساجي بازي کنند و چه نتيجهاي به نفع آنهاست.
او ادامه داد: من بعد از اين از مالک باشگاه درخواست مي کنم که تا زماني که تکليف بازي هاي عقب افتاده فولاد مشخص نشده، ما بازيها را ادامه ندهيم زيرا در مسيري قرار گرفتهايم که يک تيم با يک نتيجه متفاوت آسيايي شود يا نشود. من اين را به مالک باشگاه مي گويم تا او نظر آخر را بدهد. در اين بين هم ميتوانند بازيهاي جام حذفي را برگزار کنند تا فيناليستهاي آن جام هم مشخص شود.
سرمربي تراکتور درباره داوري اظهار کرد: از اکرمي تشکر مي کنم که داوري خوبي داشت. اعتراض من به صحنه درگيري شجاعي و چشمي بود اما اتفاق خاصي نبود و من از تيم داوري تشکر مي کنم که باعث شد بازي به حاشيه نرود.
وي درباره افت کيفيت تراکتور در نيمه دوم گفت: نيمه اول هر دو تيم بهتر بازي کردند اما در نيمه دوم هر دو تيم استرس گل خوردن داشتند. بازي استقلال و تراکتور يک داربي است و امتياز گرفتن براي هر دو تيم حائز اهميت بود. استقلال در بازيهاي قبلي بدشانسي آورده بود و امروز بازي خوبي انجام داد و ما هم پا به پاي آنها جنگيديم.
بازار