سرپرست نساجی: کمیته انضباطی باید فولاد را محکوم کند!

فارس/ سرپرست تيم فوتبال نساجي گفت: کميته انضباطي در اين اوضاع اقتصادي و پرهزينه بودن اجراي پروتکل، اگر قرار باشد رأيي صادر کند، ابتدا بايد باشگاه فولاد را محکوم کند.
ايزد سيفاللهپور در خصوص انتشار خبري به نقل از وي در يکي از خبرگزاريها مبني بر اينکه باشگاه نساجي اعتراضي به رأي کميته انضباطي درخصوص غيبت تيم فولاد نميکند، اظهار کرد: همان روز هم آقاي اميري مديرعامل باشگاه نساجي گفتند که اين ديدار بايد ۳ بر صفر به سود ما اعلام شود و مطمئن باشيد هر رأيي به غير از اين، مورد رضايت ما نبوده و مورد اعتراض است.
وي با بيان اينکه متأسفانه منظور بنده بهطور واضح مورد توجه آن خبرنگار محترم قرار نگرفت، افزود: بنده گفتم که تابع قانون و تصميمات کميته انضباطي هستيم اما اين به معناي آن نيست راضي به هر رأيي که قرار است صادر شود، باشيم. پيگيريهايمان را انجام ميدهيم تا نتيجه ديدار نساجي و فولاد ۳ بر صفر به سود نساجي اعلام شود.
مدير تيم نساجي مازندران خاطرنشان کرد: شايد ادعاي فولاديها مبني بر به حد نصاب رسيدن تعداد کروناييهاي اين تيم درست باشد اما سؤال ما اين است تيم فولاد که روز پنجشنبه ۱۲ تير در تهران تست کرونا داد و جواب اين تست هم نهايتاً طي چند ساعت اعلام ميشود، چرا سهلانگاري کرده و فرداي آن روز بعد بيشتر از ۲۴ ساعت، بعداز ظهر جمعه ۱۳ تير وارد مازندران شد؟ آنها حتي آن روز در ورزشگاه وطني قائمشهر تمرين کردند و تا دو روز بعد يعني صبح بازي يکشنبه ۱۵ تير در مازندران حضور داشتند.
سيفاللهپور ادامه داد: با توجه به اينکه تمريناتمان در تهران برگزار ميشود و ميزبان اين بازي بوديم، روز شنبه ۱۴ تير با پرواز اختصاصي و کلي هزينههاي هتل، جاري و ميزباني، وارد مازندران شديم. اگر واقعاً مديران فولاد به اين نتيجه رسيدند که نميتوانند بازي کنند، چرا زودتر اعلام نکردند؟ اگر قرار بود آنها بروند، چرا تيم ما تا ساعت ۲۱ يکشنبه ۱۵ تير منتظر تيم فولاد بود تا بيايد و بازي کند؟ چرا فدراسيون به ما اعلام نکرد تا ما دو روز معطل بازي نشويم؟ حتي نماينده فدراسيون آقاي داودزاده و تيم داوري هم هيچ اطلاعي نداشتند و همه براي برگزاري بازي وارد ورزشگاه وطني شديم.
وي يادآور شد: کميته انضباطي در اين اوضاع اقتصادي و پرهزينه بودن اجراي پروتکل، اگر قرار باشد رأيي صادر کند، ابتدا بايد باشگاه فولاد را محکوم کند که به مازندران سفر کرد، سپس بايد سازمان ليگ را محکوم کند که نساجي را بلاتکليف نگه داشت.
مدير تيم نساجي مازندران بيان کرد: هر رأيي که قرار است صادر شود نبايد نساجي متضرر آن باشد، چون باشگاه نساجي طبق قانون به وظايف خود عمل کرد، اين باشگاه فولاد بود که هر رفتاري دوست داشت، انجام داد.
سيفاللهپور تصريح کرد: تيم فولاد صبح يکشنبه ۱۵ تير از هتل بابلسر خارج شد و يکسريها با پرواز به اهواز رفتند و بقيه نيز به شهرهايشان رفتند. چرا سازمان ليگ همان صبح، راستيآزمايي و پيگيري نکرد و ما مجبور شديم تا ساعت مقرر خود را آماده نگه داشته و وارد زمين شويم؟ مگر ما موش آزمايشگاهي هستيم که هر رفتاري دوست دارند با ما کرده و دستآخر هر رأيي که ميخواهند عليه نساجي صادر کنند؟ هر عقل سليمي اين اتفاقات را مرور کند، اقرار ميکند که اين بازي بايد ۳ بر صفر به سود نساجي اعلام شود.
وي عنوان کرد: مديران باشگاه نساجي بهواسطه اينکه آقاي نکونام زحمات زيادي براي تيم نساجي کشيد، نهايت احترام و مهماننوازي را انجام دادند اما از آنسو انتظار اين بود مديران باشگاه فولاد، حرمت باشگاه ما را حفظ کنند.
مدير تيم نساجي مازندران اضافه کرد: باز هم اعلام ميکنم نتيجهاي جز ۳ بر صفر به نفع نساجي، براي ما قانعکننده نيست و مراتب پيگيريهايمان را درصورت صدور هر رأيي انجام خواهيم داد.
سيفاللهپور با اعلام اينکه اين دومينباري است چنين رفتاري با ما ميشود، گفت: نيمفصل اول هم بازي ما با پرسپوليس درحاليکه ميزان آلايندگي هواي تهران در روز بازي، مناسب بود و ما نيز در هتل المپيک دو روز در اردو بهسر ميبرديم و حتي تماشاگران ما از روز قبل و صبح بازي از قائمشهر به تهران آمده بودند، در عين ناباوري بازي را لغو کردند و هزينه سنگيني روي دست باشگاه نساجي قرار دادند.