نماد آخرین خبر

گل‌های مهدوی‌کیا و دانایی‌فرد در رده‌های سوم و چهارم برترین گل‌های آسیایی تاریخ جام جهانی 

منبع
تسنيم
بروزرسانی
گل‌های مهدوی‌کیا و دانایی‌فرد در رده‌های سوم و چهارم برترین گل‌های آسیایی تاریخ جام جهانی 

تسنيم/ دو گل از تيم ملي فوتبال ايران با نظر کاربران سايت AFC، در جايگاه‌هاي سوم و چهارم گل‌هاي برتر تيم‌هاي آسيايي حاضر در ادوار مختلف جام جهاني قرار گرفت.

پس از برگزاري دو نظرسنجي براي انتخاب بهترين گل تاريخ تيم‌هاي آسيايي در جام جهاني، هفته گذشته نظرسنجي نهايي براي انتخاب اين گل در سايت رسمي کنفدراسيون فوتبال آسيا (AFC) منتشر شد که دو گل از تيم ملي ايران، در فهرست 10 گل نهايي ديده مي‌شد.

با پايان مهلت شرکت در اين نظرسنجي، گل سعيد العويران از عربستان به بلژيک در جام جهاني 1994، با 36 درصد آرا در صدر ايستاد و بهترين گل تاريخ آسيايي‌ها در جام جهاني لقب گرفت. گل احمد راضي به بلژيک در جام جهاني 1986 هم با کسب 30 درصد آرا به مقام دوم رسيد. گل‌هاي مهدي مهدوي‌کيا به آمريکا (جام جهاني 1998) و ايرج دانايي‌فرد به اسکاتلند (جام جهاني 1978) هم به ترتيب با 13 و 10 درصد از مجموع 29 هزار و 977 رأي، در رتبه‌هاي سوم و چهارم اين نظرسنجي جاي گرفتند.

همراهان عزيز، آخرين خبر را بر روي بسترهاي زير دنبال کنيد: ما را در کانال «آخرين خبر» دنبال کنيد