نماد آخرین خبر
  1. برگزیده
ورزشی

شرط باشگاه برایتون برای فروش جهانبخش به آژاکس

منبع
مهر
بروزرسانی

مهر/ خبرنگار سايت «ESPN» مدعي شد باشگاه برايتون در ازاي فروش عليرضا جهانبخش به تيم آژاکس هلند، خواهان جذب يک بازيکن هم از اين تيم هلندي است.
 عليرضا جهانبخش وينگر ايراني تيم فوتبال برايتون انگليس که با تصميم سرمربي اين تيم فرصت زيادي براي بازي در برايتون پيدا نکرد، در آستانه ترک ليگ برتر انگليس است.
جهانبخش که دو سال پيش با مبلغ ۱۷ ميليون پوند به عنوان گرانترين خريد برايتون راهي اين باشگاه شده بود، به احتمال زياد به کارش در اين تيم پايان مي دهد و فصل آينده در باشگاه ديگري پا به توپ مي شود.
از باشگاه آژاکس و آيندهوون هلند به عنوان دو مقصد احتمالي و جدي جهانبخش ياد مي شود. اين بازيکن ايراني در هلند ابتدا با تيم نايمخن در اين کشور توجهات را به خود جلب کرد و سپس با تيم آلکمار عنوان آقاي گلي هلند را از آن خود کرد و بعد از آن راهي برايتون شد.
باوجود اينکه جدايي جهانبخش تقريبا از برايتون قطعي است اما نحوه جدايي اين بازيکن به دليل داشتن قرارداد با اين تيم انگليسي هنوز به صورت رسمي مشخص نشده است.
«اسکات چگ» خبرنگار سايت ESPN امروز مدعي شد باشگاه آژاکس به دنبال جذب اين بازيکن ايراني است.

طبق اعلام اين خبرنگار، برايتون قصد دارد علاوه بر فروش جهانبخش، يک بازيکن از آژاکس را هم در قبال جهانبخش به خدمت بگيرد. 
اين در حالي است که اخيرا «يوئل ولتمن» مدافع تيم آژاکس راهي تيم برايتون شده است ولي با اعلام اسکات، اين انتقال جزو مبادله بازيکن آژاکس - برايتون براي جهانبخش محسوب نمي شود و آژاکسي ها بايد يک بازيکن ديگر را هم براي جذب بازيکن ايراني، به تيم انگليسي بدهند. 


ما را در کانال تلگرامي «کانال ورزش» دنبال کنيد

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره