جزییاتی جدید از طلب سنگین برانکو از پرسپولیس

خبرآنلاين/ دنياي ورزش تورنتو نوشت: جزييات طلب يک ميليون و 55 هزار يورويي برانکو از پرسپوليس مشخص شد.
پرسپوليس وقت زيادي براي پرداخت طلب برانکو ايوانکوويچ، سرمربي اسبق خود ندارد؛ طلبي که يکي از بدهيهاي سنگين باشگاه پرسپوليس در طول سالهاي اخير محسوب ميشود.
برانکو ايوانکوويچ در شکايت خود از پرسپوليس درخواست ماليات 675 هزار يورويي و ديگر طلبهاي خود را داشت که فيفا با رد درخواست مربوط به ماليات پرسپوليس را به پرداخت يک ميليون و 55 هزار يورو محکوم کرد.
برانکو در اين پرونده براي حقوق ماهيانه خود از باشگاه پرسپوليس را 520 هزار يورو درخواست کرده است که شامل سيزده ماه (کل فصل قبل و يکماه از اين فصل) قسمت 40 هزار يورويي است. همچنين قرار است برانکو براي پيشپرداخت قرارداد خود (مربوط به فصل قبل) درخواست مبلغ 250 هزار يورو از باشگاه پرسپوليس دريافت کند و اين مبلغ براي اين فصل (2019/2020) 220 هزار يورو است. همچنين قسط دوم برانکو براي فصل گذشته 100 هزار يورو بوده است که بايد پرداخت شود.
اين مربي کروات بندي براي کسب سهميه آسيايي در قرارداد خود داشته است که باتوجه به قهرماني پرسپوليس در فصل گذشته فعال شده و پرسپوليس در اين بخش محکوم به پرداخت 300 هزار يورو به برانکو شده است. برانکو 15 هزار يورو نيز بابت بردهاي خود در ليگ برتر دريافت خواهد کرد.
براي مسابقات ليگ قهرمانان آسيا نيز پاداشي درخواست کرده است؛ اينگونه که از شواهد مشخص است برانکو بابت حذف الدحيل در مرحله يکچهارم نهايي مبلغ 50 هزار يورو و براي حذف السد در نيمهنهايي مبلغ 100 هزار يورو دريافت کرده است.
باتوجه به پرداختي 500 هزار يورويي پرسپوليس به برانکو ايوانکوويچ پرسپوليس درنهايت محکوم به پرداخت يک ميليون و 55 هزار يورو شده است.