نماد آخرین خبر

چرا از استوکس به فیفا شکایت نکرده‌اید؟

منبع
خبرآنلاين
بروزرسانی
چرا از استوکس به فیفا شکایت نکرده‌اید؟

خبرآنلاين/ آنتوني استوکس، در نيم فصل دوم بود که براي تقويت خط حمله پرسپوليس به اين تيم پيوست.

او در همان ابتداي کار 150 هزار دلار از رقم قرارداد 250 هزار دلاري خود را هم دريافت کرد. استوکس که از همان روز اول پيراهن شماره 10 را هم مال خود کرده بود در مدت زمان کوتاه حضورش در پرسپوليس عملکرد خوبي از خودش نشان داد.او در بازي مقابل استقلال هم نقش زيادي در به ثمر رساندن گل سرخپوشان داشت اما همه چيز نه براي او و نه براي پرسپوليس به خوبي پيش نرفت.
به عقب بر مي گرديم؛ بعد از بازي با الشارجه امارات.جايي که استوکس با اجازه از يحيي گل محمدي درخواست کرد تا به بهانه ديدن فرزندش يک روز ديرتر به تمرينات برگردد،يک روزي که هنوز هم که هنوز است به پايان نرسيده است و استوکس رفت اما هرگز برنگشت.درست مثل زماني که در تراکتورسازي بازي مي کرد،مثل همان روزها بدقول و غير حرفه اي!
او که پيش از اين بارها ثابت کرده بود اگر برود به اين راحتي‌ها حاضر به برگشت نيست، با عدم بازگشت به تمرينات و گذاشتن عکس‌هايي از تفريحاتش در صفحه اجتماعي خود بار ديگر سر و صداي زيادي به پا کرد. پاسخ يحيي به اين اقدام آنتوني استوکس، اخراج اين بازيکن از تيم بود و او را دراختيار باشگاه قرار داد. سرانجام استوکس، با نامه‌اي به باشگاه پرسپوليس اعلام کرد به‌دليل شيوع کرونا حاضر به بازگشت نيست و طبق قرارداد بايد 20 هزار دلار ديگر به او بپردازند!
خيلي زود سرخپوشان به اين نتيجه رسيدند براي اينکه با شکايت و دردسرهاي اينچنيني در دادگاه روبرو نشود اقدام به فسخ قرارداد اين بازيکن کردند با بتوانند مدعي دريافت غرامت از او شوند. با وجود اينکه مديران پرسپوليس بارها اعلام کرده‌اند دست بالا را در اين قرارداد دارند و مقدمات طرح شکايت از اين بازيکن خاطي را فراهم کرده اند اما باز هم ته دل هواداران فوتبال نگران است.ته دل آنها از اين وعده هاي روي هوا مي لرزد و دليل آن هم شکست در بيشتر پرونده هايي بوده که کمر تيم هاي ايراني را شکسته است.
الان چند ماه از اقدام باشگاه عليه استوکس مي گذرد اما خبري شفاف به گوش نمي رسد که سرانجام اي اقدامات به کجا رسيده است؟اينجاست که اين سوال پيش مي آيد که اصلا باشگاه پرسپوليس اقدامي در اين زمينه کرده است؟استوکس قرارداد با تيم جديد اسکاتلندي اش را هم امضا کرده و حالا دارد روزگارش را در اين کشور مي گذراند؛آقايان يک توضيح شفاف.فقط يک توضيح شفاف که ماجراي پرسپوليس و استوکس به کجا رسيد؟اين است نگراني اين روزهاي هواداران.آنها وقتي بيشتر نگران مي شوند که مي بينند هيچ تيم حقوقي اي در باشگاه وجود ندارد که از منافع تيم دفاع کند.آيا دو کارمند مي توانند در پرونده هاي اينچنيني راي را به نفع تيم برگردانند؟آقايان پرسپوليسي اگر در زمينه شکايت از استوکس به فيفا نامه زده ايد آن را منتشر کنيد تا رسانه ها و مردم درباره اش بدانند.شما مي گوييد فسخ کرده ايد و به دنيال غرامت هستيد،خيلي هم عالي اما مردم و هواداران حق دارند که در روند اين شکايت و کارهايي که انجام مي شود قرار بگيرند.
پرسپوليس روزهاي عجيب و غريبي را سپري مي کند و شکايت از برانکو و کالدرون به دادگاه عالي ورزش بيشتر از اينکه هواداران را خوشحال کند آنها را نگران کرده.آن هم به دليل اينکه اين دادگاه اين روزها بيشتر نقش خريد وقت براي فراهم کردن پول مورد نياز در ايران را ايفا مي‌کند تا تجديد نظر در حکم اوليه.اين وضعيت اين روزهاي پرسپوليس است با دو پرونده سنگين و احتمال شکست در هر دو آنها.دربي نزديک است،ليگ به اتمام رسيده و خيلي از بازيکنان قراردادي با پرسپوليس ندارند.دود شکايت و شکايت کشي هم در نهايت به چشم هوادار خواهد رفت و مدير بعدي هم که بيايد تيم را با کلي بدهي تحويل خواهد گرفت و دوباره روز از نو و روزي از نو.برانکو،کالدرون،استوکس و ...هوادار فقط توضيح شفاف مي خواهد،همين.


ما را در کانال تلگرامي «کانال ورزش» دنبال کنيد

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره