نماد آخرین خبر
  1. برگزیده
ورزشی

انصراف یک تیم از لیگ برتر!

منبع
تسنيم
بروزرسانی
انصراف یک تیم از لیگ برتر!

تسنيم/ درحالي که سازمان ليگ کشتي مجوز برگزاري مسابقاتش را از ستاد مقابله با کرونا نگرفته، انصراف يک تيم خوزستاني از ليگ کشتي فرنگي محتمل است.
قرعه‌کشي مسابقات ليگ برتر کشتي روز 29 مرداد برگزار شد و در حالي که 11 تيم براي شرکت در مسابقات کشتي فرنگي اعلام آمادگي کرده بودند، تصميم گرفته شد که اين رقابت‌ها در دو گروه چهار تيمي و يک گروه سه تيمي برگزار شود.
هرچند ستاد مقابله با کرونا در ورزش طي روزهاي گذشته، مجوز برگزاري اردوي تيم‌هاي ملي آزاد و فرنگي را در شرايط قرنطينه و با نفرات محدود صادر کرد، هنوز مجوزي به کشتي براي برگزاري ليگ برتر داده نشده است.
با اين وجود گفته مي‌شود که تيم فولاد اکسين خوزستان، يکي از تيم‌هايي است که احتمال انصرافش از مسابقات وجود دارد. اين تيم در گروه نخست مسابقات ليگ کشتي فرنگي با تيم‌هاي هيئت کشتي سيرجان، آريوبرزن بهبهان و رعد پدافند ارتش هم‌گروه است.


ما را در کانال تلگرامي «کانال ورزش» دنبال کنيد

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره