یک ترکمانچای دیگر؛ این بار در پرسپولیس



فارس/ خبرگزاري فارس قرارداد مهاجم نيجريهاي تيم فوتبال پرسپوليس را منتشر کرد که با ابهامات و سوالهاي زيادي همراه بوده است.
کريستين اوساگونا مهاجم نيجريهاي پرسپوليس در نيم فصل گذشته به مدت نيم فصل به عضويت اين تيم درآمد. اين بازيکن به همراه استوکس، اميد يحيي گلمحمدي بعد از حضور در اين تيم براي خط حمله بود اما عملکرد ضعيف اوساگونا روياهاي سرمربي سرخپوشان را به باد داد. آخرين عملکرد اين بازيکن اهل نيجريه در مقابل استقلال با انتقاد کارشناسان مواجه شد و ضربه پنالتي عجيب اين بازيکن باعث شد تا خود گلمحمدي قيد اين بازيکن را بزند. به اين ترتيب، از جمع سرخپوشان جدا شد.
براي روشن شدن افکار عمومي پيرامون عقد قرارداد با بازيکنان خارجي شاغل در فوتبال ايران، پيش از اين قرارداد شيخ دياباته و بشار رسن را منتشر کرد و حالا قرارداد کريستين اوساگونا را در دسترس هواداران فوتبال قرار مي دهد. در قرارداد اين بازيکن نيز آپشنهايي وجود دارد که در زير به آن اشاره شده است:
*رقم قرارداد اين بازيکن با پرسپوليس در تاريخ 23 دي ماه 98 به ريال و با قيمت يک ميليارد و ششصد و شصت و پنج ميليون تومان به امضا رسيده است.
نکته: در شرايطي در صفحه اول قرارداد اوساگونا با پرسپوليس رقم قرارداد وي به ريال به ثبت رسيده، قرارداد وي با دلار محاسبه و پرداخت هاي موظفي به ثبت رسيده است. با اين اتفاق، در شرايطي که قرارداد براي نيم فصل با ريال ذکر شده اما اين باشگاه با نرخ ارز امروز بايد براي نيم فصل گذشته 3.5 ميليارد تومان به اين بازيکن پرداخت کند.
*در صورتي که اطرافيان محل سکونت اين بازيکن از وي ناراضي باشند، اين بازيکن به هتل منتقل خواهد شد!
نکته: اينکه چرا پرسپوليس اشاره نکرده در صورت اقدام غير حرفهاي توسط اين بازيکن در منزل محل سکونت، با وي برخورد خواهد شد، جاي سوال است.
* اگر پرسپوليس از مرحله گروهي ليگ قهرمانان آسيا صعود کند، اين بازيکن 10000 دلار پاداش خواهد گرفت. (اين متمم به اين بازيکن هنوز تعلق نميگيرد؛ مگر اين تيم به دور بعدي مسابقات صعود کند)
* در صورتي که پرسپوليس قهرمان ليگ ايران شود، 10000 دلار پاداش خواهد گرفت. (اين متمم به اين بازيکن تعلق ميگيرد)
* در صورتي که پرسپوليس قهرمان جام حذفي شود، 10000 دلار پاداش خواهد گرفت. (اين متمم به اين بازيکن تعلق نميگيرد)
* اگر اين بازيکن موفق شد در ديدارهاي مهم مثل دربي با استقلال، شهرخودرو، سپاهان، تراکتور و ... گلزني کند يا پاس گل بدهد يا پنالتي بزند، 1000 دلار پاداش دريافت خواهد کرد.
* تمامي امور مربوطه اعم از پروانه کار و ماليات اين بازيکن برعهده باشگاه است!
نکته: ماليات تمامي بازيکنان شاغل در فوتبال ايران چند فصلي است توسط باشگاهها پرداخت نميشود و بازيکنان خودشان بايد نسبت به پرداخت آن اقدام کنند.
* از رقم کل قرارداد اين بازيکن 30 هزار دلار به ايجنت وي تعلق ميگيرد.
به گزارش فارس، اين بازيکن که حتي نظر موافق يحيي گل محمدي را براي تمديد قرارداد جلب نکرد، براي نيم فصل حضور، 150 هزار دلار به صورت خالص، بدون توجه به آپشن ها و ماليات و کسورات قانوني، دريافت کرده است. اين رقم با نرخ ارز کنوني که معادل ارزش ريالي زمان قرارداد به شمار مي رود، مي شود رقمي بيش از سه ميليارد و سيصد ميليون تومان. اکنون اين سوال وجود دارد که چرا بايد چنين هزينه نجومي و ميلياردي براي يک بازيکن شود که نتوانسته حداقل هاي فني را به نمايش بگذارد.