فلورنزی در آستانه پوشیدن پیراهن پاریسنژرمن

آخرين خبر/ سايت فوتبالي نوشت: الساندرو فلورنزي در آستانه پيوستن به پاريسن ژرمن است.
رسانههاي معتبر ايتاليايي مانند گازتا دلو اسپورت، اسکاي اسپورت و توتو مرکاتو با تاييد اين خبر اعلام کردهاند قرار است الساندرو فلورنزي، مدافع سابق رميها به صورت قرضي به پاريسن ژرمن بپيوندد و در قراردادش هم بند خريد وجود دارد.
طبق گزارشي که سايت فوتبال ايتاليا از اين مسئله منتشر کرده، توافقات انجام شده و اين جا به جايي در آستانه نهايي شدن است. رسانه فرانسوي RMC هم انتظار دارد اين بازيکن ايتاليايي آخر اين هفته براي تستهاي پزشکي واردپاريس شود.
فلورنزي احتمالا به عنوان جانشين مدافع راست جدا شده پاريسيها يعني توماس مونيه به PSG خواهد رفت.
فلورنزي يکي از متعصبترين و با سابقهترين بازيکنان رم بوده که در برنامههاي فونسکا جايي ندارد. او در فصل نقل و انتقالات زمستاني به طور قرضي به والنسيا پيوست اما به دليل مصدوميت از ناحيه زانو نتوانست بدرخشد و به رم برگشت. با توجه به ادامه حضور فونسکا او بايد به دنبال تيمي جديد براي خود ميگشت که حالا گزارش داده شده به احتمال زياد او را فصل بعد با پيراهن پاريسن ژرمن خواهيم ديد.
در صورت رسمي شدن اين انتقال، او ميتواند دومين ايتاليايي ترکيب پاريسيها، پس از مارکو وراتي، هافبک مليپوش پاريسن ژرمن باشد.